"Spartacus Idolul Fetelor", condamnat la inchisoare cu executare pentru "revolutia" organizata de Paste in Rahova

Autor: Paul Nedelcu - Redactor
Marti, 09 Martie 2021, ora 23:45
31792 citiri
"Spartacus Idolul Fetelor", condamnat la inchisoare cu executare pentru "revolutia" organizata de Paste in Rahova
Vasile Badea, zis "Spartacus Idolu Fetelor" a fost condamnat la cinci ani de inchisoare FOTO Facebook

Vasile Badea, zis "Spartacus Idolul Fetelor", a fost condamnat la cinci ani si doua luni de inchisoare pentru scandalul provocat in ziua de Paste a anului 2020 in cartierul Rahova. In acelasi dosar au fost condamnati la inchisoare cu executare si alti scandalagii.

Judecatoria Sectorului 5 a pronuntat in 8 martie 2021 o prima sentinta in dosarul in care mai multe persoane, printre care si Vasile Badea, alias "Spartacus Idolul Fetelor", au fost trimise in judecata pentru un scandal provocat in ziua de Paste a anului 2020, in cartierul Rahova.

Persoanele care au luat parte la conflictul din Rahova, pe langa "Spartacus" sunt: Oradea Badea, zisa "Somerta", Gigi Constantin, zis "Bertolon", Antonio Dinca, zis "Samir", Nicusor Lider, zis "Crecea", Gloria Ion, zisa "Tarta", Veronica Calin, zisa "Gratiela" si Stefan Stangaciu.

In urma procesului, Judecatoria Sectorului 5 a aplicat urmatoarele pedepse:

  • Constantin Gigi, zis "Bertolon" - sapte ani si trei luni de inchisoare
  • Vasile Badea, zis "Spartacus Idolul Fetelor", - cinci ani si doua luni inchisoare
  • Nicusor Lider, zis "Crecea" - cinci ani si trei luni de inchisoare
  • Antonio Dinca, zis "Samir" - un an si noua luni de inchisoare cu suspendare
  • Ceilalti inculpati din dosar: Oradea Badea, Gloria Ion, Veronica Calin si Stefan Stangaciu au fost achitati.

    Totodata, Judecatoria Sectorului 5 a dispus confiscarea mai multor arme folosite de "armata" lui "Spartacus" impotriva Politiei: coasa maner din lemn, 2 sape cu maner din lemn, topor cu maner din lemn. Sentinta Judecatoriei Sectorului 5 nu este definitiva, putand fi atacata cu apel la Curtea de Apel Bucuresti.

    "Asteptam Politia! Revolutie!"

    "Spartacus" si "tovarasii" au fost trimisi in judecata pentru ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere dupa ce i-a amenintat cu moartea pe politistii si jandarmii veniti sa aplaneze conflictul din Rahova.

    Scandalul a avut loc in ziua de Paste a anului 2020, cand mai multe persoane au organizat o petrecere pe o strada din cartierul Rahova, dupa care pe seara s-au luat la bataie, pe fondul consumului de alcool.

    Printre participanti s-a aflat si "Spartacus Idolul Fetelor", care a amenintat in timpul petrecerii din strada ca va declansa o revolutie in cartierul Rahova in plina stare de urgenta.

    "Sa-nnebunesc daca nu vine Jandarmeria, ii rasturnam! M-am jurat pe copiii mei! Eu cu fratii mei si cu nepotii mei! Cum vine prima masina, cum ii rasturnam! Asteptam Politia! Revolutie! Revolutie!", spune "Spartacus" intr-o inregistrare video.

    Pentru aplanarea conflictului au intervenit echipaje de politisti, jandarmi si luptatori de la Serviciul Actiuni Speciale (SAS), care au folosit armamentul din dotare pentru a-i linisti pe "petrecareti", dupa ce acestia au devenit violenti. Dupa ce a fost dus la Politie, "Spartacus" a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care si-a cerut scuze pentru ce s-a intamplat: "Ami pare rau la domni politisti".

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
    Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
    Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
    Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
    Scandal sexist, cu o femeie la conducerea VAR: ”Mi se pare destul de complicat”
    Antrenorul clubului Vasco da Gama din Rio de Janeiro, argentinianul Ramon Diaz, a pus, miercuri, sub semnul întrebării prezenţa unei femei la conducerea arbitrajului video, o declaraţie care a...
    #Spartacus, #sentinta, #scandal, #Rahova , #justitie