Surse: Daniel Tudorache, audiat la DNA in dosarul achizitiilor de tablete

Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 20:17
5828 citiri
Surse: Daniel Tudorache, audiat la DNA in dosarul achizitiilor de tablete
Daniel Tudorache FOTO Facebook

Fostul primar al Sectorului 1 Daniel Tudorache a fost chemat vineri seara, 20 noiembrie, la Directia Nationala Anticoruptie, au precizat surse judiciare.

El ar fi fost citat pentru a da lamuriri in dosarul privind achizitia de tablete pentru copiii din Sectorul 1.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au facut, joi, 38 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, in doua dosare in care sunt cercetate fapte de coruptie.

"In cursul zilei joi, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, au fost efectuate perchezitii domiciliare in 38 de locatii situate pe raza municipiului Bucuresti si judetul Ilfov, din care doua sunt entitati aflate in subordinea unor primarii de sector, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice", a precizat DNA intr-un comunicat transmis AGERPRES.

Tot joi, Daniel Tudorache afirma ca perchezitiile Directiei Nationale Anticoruptie au fost efectuate in urma unei sesizari a actualului edil, Clotilde Armand, privind achizitia de tablete pentru elevi.

"Perchezitia a fost efectuata in urma uneia dintre multele sesizari formulate de Clotilde Armand impotriva mea si anume 'achizitia de tablete' pentru elevii din Sectorul 1. Din punctul de vedere al actualului primar al Sectorului 1, achizitia de tablete pentru copii in contextul pandemiei nu era necesara. De altfel, Clotilde Armand a inceput prigoana totala impotriva tuturor angajatilor primariei care nu au 'pupat inelul'", a scris Tudorache, pe Facebook.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Doi angajați ai unui spital din Bacău, duși la arestare de procurorii DNA. Acuzațiile care li se aduc
Doi angajați ai unui spital din Bacău, duși la arestare de procurorii DNA. Acuzațiile care li se aduc
Doi angajați ai Spitalului de Pneumoftiziologie Bacău au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi duși la arestare într-un dosar în care sunt acuzați că i-au cerut unui om de afaceri o...
Opinie: Pentru cine lucrează DNA? Pentru SRI, PNL și PSD?
Opinie: Pentru cine lucrează DNA? Pentru SRI, PNL și PSD?
Politicul și Justiția sunt în simbioză, primii au nevoie de ajutor, instrumente de atac și șantaj în campania electorală, în vreme ce ceilalți sunt lacomi de bani, funcții și putere....
#daniel tudorache, #DNA, #anchetat DNA, #achizitii tablete , #justitie