Functionarii DSP care l-au ajutat pe falsul chirurg italian au fost arestati sau plasati sub control judiciar

Marti, 26 Martie 2019, ora 16:49

   

Functionarii DSP care l-au ajutat pe falsul chirurg italian au fost arestati sau plasati sub control judiciar
Doi dintre cei trei functionari ai Directiei de Sanatate Publica Bucuresti care au falsificat documente pentru a oferi drept de practica pentru doi medici italieni, unul dintre acestia fiind Matteo Politi, au fost plasati sub control judiciar. Cel de-al treilea, alaturi de consilierul juridic care a facut acelasi lucru au fost plasati sub control judiciar.

Decizia a fost luata de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

In decizia procurorilor se arata ca in 2018, cei trei functionari au falsificat mai multe inscrisuri, atestand in fals ca doua persoane de cetatenie italiana au calitate de doctor si dreptul de a practica aceasta profesie pe teritoriul Romaniei, eliberandu-le coduri de parafa in baza unor dosare incomplete.

"Cu privire la cea de-a patra persoana s-a retinut ca in calitate de consilier juridic, reprezentant al celor doua persoane de cetatenie italiana, a inlesnit eliberarea codurilor de parafa in baza dosarelor incomplete si a falsificat mai multe inscrisuri, prin care se atesta in mod fals ca au fost depuse la dosarele sus mentionate toate inscrisurile necesare eliberarii codurilor de parafa", au transmis procurorii intr-un comunicat de presa.

Mediafax transmite ca pentru doi dintre functionarii de la DSP Bucuresti au fost plasati sub control judiciar, iar altul si un consilier juridic au fost arestati preventiv.Citeste mai multe detalii despre cazul medicului fals italian:

Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3205 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Pacifistul
rank 5
Tara asta a ajuns de rasul curcilor...zilnic mii de inculti scriu...
UiteȘ-,,Doi dintre cei trei functionari ai Directiei de Sanatate Publica Bucuresti care au falsificat documente pentru a oferi drept de practica pentru doi medici italieni, unul dintre acestia fiind Matteo Politi, au fost plasati sub control judiciar. Cel de-al treilea, alaturi de consilierul juridic care a facut acelasi lucru au fost plasati sub control judiciar."...Toti au fost plasati sub poalanevestelor dar ...babuinii de la ziare se contrazic...iata:-,,Mediafax transmite ca pentru doi dintre functionarii de la DSP Bucuresti au fost plasati sub control judiciar, iar altul si un consilier juridic au fost arestati preventiv." Pai ori au fost dusi la ,,beciul domnesc", ori sunt la control, sa fie clar!!?? Sursa , ghici, ziare .pom...
Carrandash
rank 3
alio, alio, siursa zero,....
================
"Functionarii DSP care l-au ajutat pe falsul chirurg italian au fost arestati sau plasati sub control judiciar
Marti, 26 Martie 2019, ora 16:49
Functionarii DSP care l-au ajutat pe falsul chirurg italian au fost arestati sau plasati sub control judiciar

Doi dintre cei trei functionari ai Directiei de Sanatate Publica Bucuresti care au falsificat documente pentru a oferi drept de practica pentru doi medici italieni, unul dintre acestia fiind Matteo Politi, au fost plasati sub control judiciar. Cel de-al treilea, alaturi de consilierul juridic care a facut acelasi lucru au fost plasati sub control judiciar...."
"Sursa: Ziare.com"
================================
...ia sa te vad ciokklopedisto sa ne zici care-i diferenta dintre doi "plasati sub control judiciar" si alti doi "plasati sub control judiciar" ?!?!
p.s.
ieri, numita A.S. de la siursa: ziare.com, ne delecta cu urmatoarea informatie de ultima ora:
================
"Programul complet al vizitei papei Francisc in Romania: De la rugaciuni cu patriarhul Daniel si slujba pe Campia Libertatii
Luni, 25 Martie 2019, ora 15:24

Programul complet al vizitei papei Francisc in Romania: De la rugaciuni cu patriarhul Daniel si slujba pe Campia Libertatii

Administratia Prezidentiala a anuntat, luni, programul papei Francisc in cadrul vizitei pe care o va efectua in Romania la finalul lunii martie.

"In perioada 31 mai - 2 iunie a.c., Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua o vizita Apostolica in Romania. Vizita de stat a Sanctitatii Sale se desfasoara la invitatia Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, care a adresat aceasta invitatie prima data in luna mai 2015, cu prilejul aniversarii a 25 de ani de la reluarea relatiilor diplomatice dintre Romania si Sfantul Scaun, si a reinnoit-o prin scrisoarea transmisa Sanctitatii Sale in luna martie 2017.....se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale remis Ziare.com....."
http://www.ziare.com/international/papa/programul-complet-al-vizitei-papei-francisc-in-romania-de-la-rugaciuni-cu-patriarhul-daniel-si-slujba-la-campia-libertatii-1554940
========================
ce faci siurso, ai ramas fara resurse alfabetizate 'tilekktuale?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor