Institutiile publice din Mehedinti si Dolj, calcate de mascati - Dosar penal la Consiliul Judetean

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 12:40
4027 citiri
Institutiile publice din Mehedinti si Dolj, calcate de mascati - Dosar penal la Consiliul Judetean

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in rem, prin raportare la fapte, nu la persoane, pentru coruptie, in urma perchezitiilor desfasurate miercuri in Mehedinti si Dolj.

Procurorii DNA au descins la sediile unor institutii si firme din Orsova, Drobeta-Turnu Severin si Craiova, intr-un dosar privind fapte de coruptie savarsite de functionari cu functii de conducere in plan local.

Presedintele CJ Mehedinti confirma perchezitiile: Sunt acasa, plecam apoi la Consiliul Judetean

Totodata, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Mehedinti, Adrian Duicu, a confirmat ca au avut loc perchezitii si la locuinta sa, insa nu a precizat ce anume viza ancheta DNA.

Potrivit Digi 24, procurorii au facut perchezitii si la domiciliul sefului IPJ Mehedinti, Stefan Ponea, de unde au plecat cu mai multe cutii cu documente.

De asemenea, potrivit unor surse judiciare, perchezitii au avut loc si la sediul unei firme care furnizeaza serviciile de salubrizare si apa-canal din Orsova, si care apartine presedintelui PSD Orsova, Constantin Popescu, al carui fiu, Valentin Popescu, director al DGASPC Mehedinti, il are ca nas pe Duicu, seful Consiliului Judetean.

NPerchezitii la institutii publice din Mehedinti si Dolj - Surse: CJ Mehedinti, vizat (Video)

In acelasi dosar ar fi vizate si mai mute firme de constructii din Drobeta-Turnu Severin care au contracte cu institutii publice locale, dar si cu Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN), au mai aratat sursele citate.

#perchezitii CJ Mehedinti, #urmarire penala rem Mehedinti, #perchezitii Adrian Duicu Mehedinti , #justitie
Comentarii
Poza CH 1291
CH 1291
rank 5
Nu stiu de ce sint atat de durdulii toti coruptii! Sint sigur ca in