Ipoteza oficiala: Codrut Marta nu mai e in viata (Video)

Sambata, 12 Iulie 2014, ora 21:24
13297 citiri
Ipoteza oficiala: Codrut Marta nu mai e in viata (Video)

Procurorul Marius Iacob, adjunctul sefului DNA, spune ca este luata in calcul ipoteza foarte probabila ca fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, sa nu mai fie in viata in acest moment.

"Avem in lucru un dosar care are si acest aspect, al disparitiei lui Codrut Marta. Codrut Marta e dat in urmarire internationala, pe numele lui s-a solicitat acum 2 ani mandat de arestare preventiva. Luam in calcul si varianta in care el a fost ucis. La momentul de fata facem cercetari pe toate aceste planuri. Cel mai probabil el nu se mai afla in viata in acest moment", a declarat Marius Iacob, informeaza Romania TV.

Kovesi: Nu avem probe clare cu privire la locul in care se afla Codrut Marta

Codrut Marta a fost dat disparut in luna mai a anului 2012. Din acel moment el are statutul de urmarit international, fiind emis mandat de arestare preventiva pe numele lui.

Cu toate acestea anchetatorii nu au dat de nicio urma. Procurorii au in vedere si ipoteza conform careia Marta ar fi imprumutat cu o suma foarte mare de bani un important om de afaceri, el neprimindu-si banii inapoi la termenul stabilit.

Sorin Blejnar, trimis in judecata

Codrut Marta este cercetat alaturi de Sorin Blejnar, fost sef al ANAF, intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul adus statului este de peste 15 milioane de euro.

Dosarul Motorina: Descoperire socanta in buncarul complicilor lui Codrut Marta

De asemenea, el face parte dintr-un lot de 20 de complici cercetati in dosarul "Motorina". Doi dintre acestia au descoperiti cu ajutorul FBI si extradati din SUA in luna mai.

Sotia lui Codrut Marta a fost trimisa in judecata pentru proxenetism.

Dosarul prostituatelor de lux: Sotia lui Codrut Marta e libera sa plece din tara

Misterele disparitiei lui Codrut Marta. De ce refuza judecatorii sa-l declare mort pe fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar

Citeste si:
Cine sunt cei șapte doctori din Guvernul Ciucă. Miniștrii cu cele mai stufoase CV-uri
Cine sunt cei șapte doctori din Guvernul Ciucă. Miniștrii cu cele mai stufoase CV-uri
Încă 7 miniştri mai au diplome de doctori, în afara premierului Nicolae Ciucă: Bogdan Aurescu, Cătălin Predoiu, Alexandru Rafila, Virgil Popescu, Lucian Bode, Vasile Dîncu şi Sorin...
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că se va întâlni marți, 25 ianuarie, cu greviștii de la STB. Acesta susține că, în calitate de deputat de București, are ”datoria” să...