Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Melania Vergu a parasit plangand Ministerul Educatiei

Vineri, 04 Iunie 2010, ora 17:02
5040 citiri
Melania Vergu a parasit plangand Ministerul Educatiei

Melania Vergu, fosta consiliera a ministrului Educatiei, a declarat vineri, cu lacrimi in ochi, ca respecta decizia fostului ei sef, dar regreta ca nu va fi alaturi de echipa de la minister cand se va da Legea Educatiei. Vergu spune ca nu ii este frica de controlul AMPOSDRU, pentru ca nu a facut nimic ilegal sau imoral.

"Respect decizia lui Funeriu si nu o comentez. Acum astept controlul si sper ca va fi obiectiv, corect si firesc. Pana acum nu s-a decontat nimic deoarece in luna iulie va fi o raportare financiara.

Cat despre garsoniera, am spus in 2009 ca pentru sediu acelei viitoare reviste si al proiectului imi propun sa reamenajez acea garsoniera. Asa ca lucrarile s-au derulat conform tuturor prevederilor. Este foarte severa legislatia cu privire la folosirea banului european, a fost licitatie si toate aceste lucruri s-au respectat", a mai spus fosta jurnalista.

Melania Vergu a precizat ca nu regreta nimic din ce a facut si chiar nu ii este teama de control.

Funeriu a semnat demisia lui Vergu

"Cred totusi ca Romania e tara in care adevarul si corectitudinea pot exista. Ministrul nu are nicio implicatie, daca era vreo incompatibilitate ne-o sesiza, cred, cineva pana acum.

Justitia va lamuri foarte bine ca nu am fost in incompatibilitate. Cat despre moralitate este o problema foarte grea si ca in general eu cred ca nu am facut nimic imoral, nici acum, nici altadata si nici nu voi face", a mai mentionat aceasta.

Ancheta in cazul Melaniei Mandas Vergu

Cat despre regrete, Melania Vergu a marturisit ca ar fi vrut sa fie alaturi de echipa cand se va finaliza legea Educatiei.

"Acesta este un mare regret. Acum voi intra in normalitate. As vrea sa mai fac niste proiecte pentru ca este o sansa ca Romania sa dezvolte la un alt nivel cu bani europeni. Fidela la ceea ce am scris, eu tot la Educatie raman, pentru ca am fost invatator si jurnalist", a mai precizat Vergu.

Melania Vergu: Nu o sa il pun pe Funeriu sa aleaga intre mine si PD-L

Directorul AMPOSDRU, Cristina Zvedei, a declarat vineri ca se fac verificari preliminare cu privire la proiectul cu fonduri europene derulat de Melania Vergu, un raport in acest sens urmand sa fie finalizat luni si ca deocamdata nu s-a facut o cerere de rambursare in cadrul acestui proiect.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Melania Vergu control firma, #demisie Educatie Melania Vergu , #justitie