Sotia contelui Kloss-Ignatenko, condamnata in dosarul Ferma Baneasa, ar fi fost prinsa in Belgia

Marti, 15 Iunie 2021, ora 11:35

   

Sotia contelui Kloss-Ignatenko, condamnata in dosarul Ferma Baneasa, ar fi fost prinsa in Belgia
Nela Ignatenko, condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Ferma Baneasa, data in urmarire internationala, ar fi fost prinsa in Belgia inca din luna martie.

Inalta Curte ar judeca marti, 15 iunie, contestatia in anulare, femeia incercand sa nu fie predate in Romania, potrivit unor surse ale G4Media.

Nela Ignatenko (fosta Pavaloiu, Fenachiu) a fost consilier guvernamental pe cand Calin Popescu Tariceanu era premier. Ea ar fi fost cea care a inceput demersurile astfel incat "printul" Paul al Romaniei sa obtina terenurile fostei ferme regale de la Baneasa si a padurii Fundu Sacului din Snagov, fiind vorba de peste 46 de hectare de teren, dupa cum a transmis DNA.

"Ca urmare a intelegerii avute cu inculpatul Al Romaniei Paul Philippe, inculpata Pavaloiu Nela i-a promis ca, prin influenta avuta la nivelul functionarilor publici cu atributii in retrocedarea padurii Snagov, ii poate determina sa actioneze conform intereselor acestuia.

Astfel, aceasta a facut demersuri la Primaria Snagov si Institutia Prefectului Ilfov, a redactat cereri, memorii, a pus la dispozitia functionarilor publici inscrisuri si, prin intermediul primarului Musat Apostol, cu care are o relatie apropiata, beneficiind de sprijinul unor persoane din conducerea unor partide politice, si-a exercitat influenta asupra functionarilor publici din cadrul comisiei locale Snagov si comisiei judetene de fond funciar Ilfov, determinandu-i sa valideze retrocedarea catre inculpatul Al Romaniei Paul a suprafetei de 46,78 ha teren forestier, desi acesta nu a depus cerere in mod valabil, nu a facut dovada titlului lui Carol al II-lea sau drepturilor sale succesorale dupa acesta.In schimb, inculpata Pavaloiu Nela urma sa primeasca 30% din valoarea bunului ce urma a fi retrocedat", arata DNA intr-un comunicat din 2016.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4858 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
MacGigi-HELVETpupincurist
rank 5
Sotia contelui Kloss-Ignatenko, condamnata prinsa in Belgia 😁
Socialul helvet a fost pradat de un cocalar impostor , paduche de Romania. Vaccarul este in libertate pe bicicleta..
Rafalle
rank 5
Mielul Securist
Daca "emigra" in UK era scapata 100% !
Rugam amabasada sa faca publica manevra, furi in RSR si te dai victima politica in UK
Nelamurit
rank 5
Unii cad si altii scapa
"Prinsul"paul fuge asa tare ca nu-l poate prinde nimeni ? ma intreaba vecinele, ca "e" mai curioase si nu prea pricep cum e cu justitia. Deocamdata traiesc cu impresia ca fiind legata la ochi, nu vede cum se aplica legea, desi voteaza cand pe unii, cand pe altii, crezand minciunile spuse inainte de alegeri
ioanr
rank 5
Dar cand a plecat
cum a putut iesi din tara, ca eu stiam ca nu are voie sa parseasca tara nici ca martor la un proces, nu inculpat...De altfel, cam multi vinovati aici au fost gasiti "afara"! Pe unde pleaca astia ?
MacGigi
rank 5
Puscariile romanesti vor fi la fel de aristocratice la
parlamentul britanic :)))))))
MacGigi-HELVETpupincurist
rank 5
Nela Ignatenko, condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare
Bacteria coprofaga helveta este daunatoare in toate domeniile dar in halitul haratului este campioana
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor