Cum a vrut o ieseanca sa-si scoata sotul din dormitorul conjugal. A cerut ordin de protectie

Miercuri, 03 Februarie 2021, ora 12:31
1349 citiri
Cum a vrut o ieseanca sa-si scoata sotul din dormitorul conjugal. A cerut ordin de protectie
Femeia a cerut judecatorilor ordin de protectie FOTO Generica Pixabay.com

O ieseanca a hotarat ca nu mai vrea sa doarma cu sotul si a cerut ordin de protectie. Femeia a spus ca barbatul a amenintat-o cu moartea.

Este vorba despre o femeie din Parcovaci care a chemat politia pentru a o apara de sotul care ar fi amenintat-o cu moartea si a cerut emiterea unui ordin de protectie impotriva acestuia.

In fapt, voia doar ca acesta sa doarma in alta camera, scrie Ziarul de Iasi.

Singurii care au castigat din exercitarea de catre acestea a dreptului de acces la justitie au fost avocatii din oficiu, platiti de stat. Acestia vor incasa cate 500 de lei.

La sfarsitul anului trecut, un satean din Parcovaci a plecat la munca in Marea Britanie si s-a intors dupa doar trei saptamani.

Marturia cutremuratoare a surorii celor trei tinere disparute in dosarul "Mancatorul de femei". Imi radea in fata si-mi spunea "O sa te omor si pe tine!"

Intrucat a avut impresia ca sotia nu-l intampina bine, a devenit gelos, cerandu-i nevestei sa mearga la biserica pentru a jura ca nu umbla cu alti barbati.

Femeia a afirmat ulterior ca sotul o amenintase ca o omoara si apoi da foc la casa, cerand emiterea unui ordin de protectie. In instanta insa, declaratiile femeii au fost contradictorii.

Mai mult, ea a precizat ca nu doreste evacuarea sotului din casa, ci doar ca acesta sa ramana in "partea veche" a casei, in fond fiind vorba de o camera a aceleiasi locuinte. Judecatorii au constatat insa ca niciuna dintre acuzele femeii la adresa sotului nu a putut fi probata, nefiind constatata nici macar violenta verbala.

In plus, daca sotii ar continua sa locuiasca in aceeasi casa, ordinul de protectie ar fi inutil. Ca urmare, judecatorii din Harlau au decis respingerea cererii depuse de femeie.

Ce a patit amanta minora a unui barbat din Iasi

O femeie din Iasi, orbita de gelozie, a prins-o, a batut-o si a tuns-o pe amanta minora a sotului sau.

Tanara batjocorita de sotia inselata are 17 ani. Dupa ce a scapat din mainile agresoarei, fata a mers la Politie.

Fost consilier al ministrului Petre Daea, chemat în judecată la Iași din cauza unor nereguli în privința averii sale
Fost consilier al ministrului Petre Daea, chemat în judecată la Iași din cauza unor nereguli în privința averii sale
Mihai Amarandei, fost consilier al ministrului Agriculturii Petre Daea, a fost chemat în fața Curții de Apel Iași de către reprezentanții Agenției Naționale pentru Integritate (ANI), după...
Artistul care făcea senzație a ajuns să cerșească, la 86 de ani: ”Nu mai am niciun dinte în gură”
Artistul care făcea senzație a ajuns să cerșească, la 86 de ani: ”Nu mai am niciun dinte în gură”
Paul Gherman este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de petrecere, care pe vremuri făcea senzație în Iași, dar și în alte orașe importante ale țării. Era recunoscut drept unul...
#ordin de protectie, #gelozie, #patul conjugal, #Iasi , #justitie