Ovidiu Tender a facut pre-infarct tocmai cand sa afle verdictul in dosarul CAROM

Joi, 09 Octombrie 2014, ora 16:26
8702 citiri
Ovidiu Tender a facut pre-infarct tocmai cand sa afle verdictul in dosarul CAROM
Foto: zf.ro

Omul de afaceri Ovidiu Tender nu s-a prezentat, miercuri, la Tribunalul Bucuresti pentru a-si sustine ultimul cuvant in dosarul CAROM, avocatii sai declarand ca magnatul a suferit un pre-infarct si s-a internat la Viena.

Tender era asteptat, miercuri, la Tribunalul Bucuresti, sa dea o declaratie in dosarul RAFO Onesti in care este acuzat de inselaciune, dosar care se judeca de 8 ani si in care au fost acordate pana acum peste 60 de termene, fara sa se dea insa prima sentinta, informeaza Evenimentul Zilei.

Avocatii sau au sustinut ca magnatul a suferit un pre-infarct si s-a internat la Spitalul AKH din Viena, spital unde a mai fost internat anterior, din cauza suferintelor cardiace. Aparatorii lui Tender au depus mai multe documente medicale si au cerut amanarea procesului.

Mai mult, un alt inculpat, Marin Badea, a ramas fara avocat in ultima clipa, aparatorul sau trimitand un fax la Tribunal in care arata ca se afla la Craiova, cu un alt proces. In mod inexplicabil, nici avocatul din oficiu nu a raspuns prezent, informeaza sursa citata.

In aceste conditii, avocatul ales de Badea a fost amendat cu 5.000 de lei, iar urmatorul termen a fost stabilit pentru data de 28 octombrie.

Ovidiu Tender a fost trimis in judecata in acest dosar cu opt ani in urma, fiind acuzat de inselaciune si savarsirea mai multor infractiuni economice. In acelasi dosar mai sunt judecati Marian Alexandru Iancu, Cicilia Dumitrescu, Marin Badea, Toader Gaurean, Bogdan Salajan si turcul Basaran Kadri Mazhar. Primul termen a avut loc in 4 septembrie 2006, dar amanarile s-au tinut lant. La un moment dat dosarul a fost retrimis la DIICOT pentru refacerea urmaririi penale.

Procesul lui Ovidiu Tender, amanat

Ovidiu Tender si Marian Iancu sunt acuzati ca au constituit o grupare cu care au preluat nelegal controlul companiei CAROM SA Onesti, societate care a fost prejudiciata cu 1.434, 9 miliarde de lei vechi.

Unul dintre avocatii care l-au aparat pe Ovidiu Tender a fost Victor Ponta. El a povestit la un congres al avocatilor cum a fost dat afara din sala de judecata de catre judecatorul Stan Mustata, iar jurnalistii de la gandul.info au publicat stenograma sedintei respective.

In prezent, Stan Mustata este arestat preventiv pentru fapte de coruptie. Procurorul in acest caz a fost Alina Bica, actualul sef al DIICOT, iar al doilea avocat al lui Tender este celebrul aparator Gheorghita Mateut.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Tender proces amanat, #Tender CAROM judecata, #Tender internat Viena, #Ponta avocat Tender , #justitie
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Vad ca tot mai multi smecheri sufera de sindromul DNA.
Poza coolsnow
coolsnow
rank 5
semn ca e cinstit de nu mai poate