Un barbat care se dadea drept "politist DIICOT", prins in flagrant. Suma ceruta unei femei s-o scape de datoriile la ANAF

Sambata, 12 Iunie 2021, ora 10:25
1908 citiri
Un barbat care se dadea drept "politist DIICOT", prins in flagrant. Suma ceruta unei femei s-o scape de datoriile la ANAF
Barbatul de 33 de ani din Prahova se dadea drept politist DIICOT FOTO Pixabay

Un barbat din judetul Prahova care pretindea ca este "politist la DIICOT" a fost arestat preventiv pentru inselaciune dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la o femeie pentru a o ajuta sa scape de unele creante la ANAF.

Conform buletinului de presa transmis, sambata, de Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Prahova, politistii din cadrul Sectiei de Politie nr. 3 Blejoi au depistat, vineri, in flagrant un barbat din judetul Prahova care i-ar fi pretins sume de bani unei femei, sub pretextul ca este "politist la DIICOT" si ca va interveni pentru a facilita stergerea unor creante la ANAF ca urmare a unor sanctiuni contraventionale.

Barbatul in varsta de 33 de ani a fost prins imediat dupa ce a primit suma de 300 de lei de la persoana vatamata, fiind retinut si ulterior prezentat parchetului, iar apoi instantei competente, care a dispus arestarea preventiva pentru o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei de Politie nr. 3 Blejoi in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

#Prahova, #DIICOT, #fals, #flagrant , #justitie