Si-a ucis bebelusul, dar nu face inchisoare. Nu are voie in schimb sa mearga la discoteca

Joi, 18 Iunie 2015, ora 22:01
4707 citiri
Si-a ucis bebelusul, dar nu face inchisoare. Nu are voie in schimb sa mearga la discoteca
Foto: lemnucs.com

Un judecator din Motru (Gorj) nu a condamnat-o la inchisoare pe o adolescenta gasita vinovata ca si-a ucis nou-nascutul, sanctionand-o doar prin cateva masuri restrictive, printre care aceea de a nu merge la discoteca timp de trei luni.

Astfel, conform hotararii luate joi de magistrat, tanara nu are voie sa participe timp de 12 saptamani la vreo manifestare scolara sau culturala de pe raza localitatilor Slivilesti si Matasari si nici sa depaseasca granitele celor doua localitati sau sa ia legatura cu tatal bebelusului pe care l-a ucis, informeaza Digi24.

"Aplica inculpatei minore masura educativa a consemnarii la sfarsit de saptamana pe o durata de 12 saptamani, afara de cazul in care in aceasta perioada are obligatia de a participa la anumite programe, ori de a desfasura anumite activitati impuse de instanta, cu incepere de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari, pentru savarsirea infractiunii de ucidere a nou-nascutului savarsita de catre mama.

Supravegherea se face sub coordonarea Serviciului de Probatiune al Judetului Gorj. Impune minorei sa urmeze un curs de pregatire scolara sau formare profesionala, sa nu depaseasca fara acordul Serviciului de Probatiune limita teritoriala a comunei Matasari si Slivilesti, sa nu se afle in discoteci si alte manifestari sportive, culturale ori alte adunari publice de pe raza celor doua localitati si sa nu se apropie si sa nu comunice cu tanarul din comuna Dragotesti cu care a intretinut relatii sexuale in perioada iunie 2013 - decembrie 2013", au decis judecatorii.

Conform sursei citate, sentinta data astazi nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs in termen de zece zile.

In luna ianuarie, adolescenta in varsta de 17 ani, care mai are un baietel de trei ani, a fost pusa sub acuzare pentru pruncucidere, dupa ce a nascut un bebelus pe care l-a ingropat apoi in gradina.

Fata, care nu a recunoscut niciodata ca este insarcinata, locuieste cu mama si unchiul ei la Dragutesti, in judetul Gorj.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#adolescenta omorat bebelus discoteca, #adolescenta condamnata discoteca bebelus mort , #justitie