Sotul invatatoarei spagare trece la amenintari: Eu iert, dar nu uit! O sa ma ocup eu si de asta

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 15:05
7850 citiri
Sotul invatatoarei spagare trece la amenintari: Eu iert, dar nu uit! O sa ma ocup eu si de asta
Foto: Facebook/Blandu Marian

Sotul invatatoarei Dana Blandu, filmata in timp ce le cerea bani parintilor pentru cadouri de Craciun si de Paste, ii ameninta pe cei pe care ii considera vinovati de scandalul in care a fost implicata consoarta sa, spunand ca el iarta, dar nu uita si ca va veni si momentul in care se va ocupa de acest subiect.

"Va veni si momentul cand ma voi ocupa si de acest subiect! Eu iert, dar nu uit!

Doresc atat prietenilor cat si dusmanilor un an cu dragoste, sanatate, noroc si bucurii", a scris Marian Blandu, intr-un mesaj postat pe profilul sau de Facebook.

Noi dezvaluri in cazul invatatoarei spagare de la o scoala de fite din Capitala

Totodata, acesta acuza presa romaneasca de ipocrizie, facand trimitere la scena biblica a tradarii Mantuitorului de catre Caiafa si la faptul ca fiul Domnului nu s-a aparat in fata judecatorului Pontiu Pilat.

"Ipocrizia in Mass Media romaneasca se vede de la o posta. Fosti ministri din bransa dascalilor uita cand pe postul public s-au aparat racnind din toti rarunchii "minciunaaaa". Cand li s-au adus acuzatii asupra activitatii lor de dascali in Politehnica Bucuresteana. Atunci mi-am zis: presa ar trebui sa lase omul sa se apere cum e legal sa o faca si abia dupa aceea sa-l certe, dar degeaba.

Stenogramele coruptiei de Sarbatori intr-o scoala de fite din Bucuresti: "Astea-s cadourile voastre? Atat va reprezinta?"

Daca esti un om simplu si care superi nedorind sa primesti cadouri de la fosti directori de cabinet ai secretarului de stat din Ministerul Economiei din 2010! Si presa adiovizuala are un gol de stiri post sarbatori, atunci esti vrajitoarea buna de ars pe rug", a scris sotul invatatoarei inregistrate in timp ce ii umilea pe parintii elevilor sai, spunandu-le ca nu au dat suficienti bani pentru cadourile dascalilor de Sarbatori.

"Astea-s cadourile voastre? Atat va reprezinta? Nu sunteti cartofi, nu sunteti oi sa va invat"

Invatatoarea Dana Blandu a fost inregistrata in timp ce le cerea bani parintilor elevilor de la Scoala numarul 10 din Capitala, dupa ce a fost nemultumita de suma stransa initial de acestia pentru cadourile dascalilor.

"Astea-s cadourile voastre? Atat va reprezinta? Nu sunteti cartofi, nu sunteti oi, sa va invat! La scoala 11, ei dau 100 de euro, de Craciun, Eu v-am intrebat: v-ati organizat?! Este in politica balcanica, romaneasca, de Sarbatori sa se ofere. Mi s-a spus ca aveti un buget de 50 de lei la 4 oameni. Cui dati aceste cadouri? Mi s-a spus: trei profesori si un director. Cealalta directoare are bube? Si copiii nu saluta doctorul, si femeile de serviciu?", le spunea invatatoarea parintilor, care se plangeau ca au dat deja cate 200 de lei.

Luni, odata cu reluarea cursurilor, invatatoarea al carei caz a fost inaintat Parchetului si face obiectul unei anchete a Inspectoratului Scolar Bucuresti s-a intors la catedra, aceasta neputand fi suspendata pana la finalizarea investigatiilor.

I.S.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#sot invatatoare spagara amenintari, #sot invatatoare mesaj Facebook, #invatatoare bani cadouri parinti , #justitie