Un leu se plimbă liber pe străzile din Târgoviște. Alerta emisă de autorități
Stiri / leu in Targoviste
Autoritățile din Dâmbovița au transmis un mesaj Ro-Alert, joi, 12 mai, după ce locuitorii din Târgoviște au observat un leu care se plimba liber prin oraș. Locuitorii sunt sfătuiți să stea în casă până la prinderea leului. „A fost semnalată prezența unui animal sălbatic (leu) în Târgoviște, cartier Priseaca, ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei leu in Targoviste . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: leu in Targoviste.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - leu in Targoviste, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.