Alina Ghica, judecatorul care a blocat la Inalta Curte cererea lui Liviu Dragnea, candideaza pentru un post la Inspectia Judiciara

Autor: Ionel Stoica - Redactor-sef adjunct Ziare.com
Marti, 17 Noiembrie 2020, ora 08:47
23002 citiri
Alina Ghica, judecatorul care a blocat la Inalta Curte cererea lui Liviu Dragnea, candideaza pentru un post la Inspectia Judiciara
Judecatoarea Alina Ghica FOTO Hepta

Fosta sefa a CSM, judecatoarea Alina Ghica, in prezent vicepresedinte cu delegatie al Curtii de Apel Bucuresti, candideaza pentru un post de inspector in cadrul Inspectiei Judiciare-Directia de Inspectie pentru judecatori. In paralel, magistratul si-a depus candidatura si pentru un post de judecator la Inalta Curte.

Fosta sefa a CSM, Alina Ghica a dat in 2018 doua decizii extrem de mediatizate: a suspendat completurile de 5 judecatori de la Inalta Curte, intr-un proces deschis de Liviu Dragnea, si a anulat o parte din corectiile financiare impuse de OLAF in afacerea Tel Drum. Corectia dispusa de Oficiul de Lupta Antifrauda in dosarul Tel Drum, care se ridica la 100% din fondurile europene accesate, a fost anulata de un complet de judecata din care face parte judecatoarea Alina Ghica.

Concursul declansat de Inspectia Judiciara in data de 22 septembrie 2020 vizeaza ocuparea a 11 posturi de inspectori judiciari, dintre care patru posturi la Directia de Inspectie pentru judecatori si sapte posturi la Directia de Inspectie pentru procurori.

#Alina Ghica CSM, #Alina Ghica Liviu Dragnea, #alina ghica inspectia judiciara, #ALina Ghica Inalta CUrte , #magistrati
Comentarii
S
Stan
rank 1
Mă uit la poză: una sinistră, parcă ieșită dintr-un film de groază..
P
programmer2
rank 1
Voi media Secu ...acesta parasuta ...ati facut-o albie de porci :)?