Iulia Motoc si-a pus poza de pe blog pe site-ul CCR

Luni, 21 Iunie 2010, ora 20:11

   

Iulia Motoc si-a pus poza de pe blog pe site-ul CCR
Cel mai tanar judecator la Curea Constitutionala si-a pus pe site-ul oficial al CCR, o poza de pe blogul personal.

Actualizarea site-ului CCR a durat aproape o saptamana, dar cu toate acestea nici Iulia Motoc , nici Mircea Stefan Minea , adica cei doi judecatori propulsati la CCR de PDL nu si-au facut fotografii oficiale, si au ales sa se prezinte in calitatea lor de magistrati supremi, cu poze de familie.

Iulia Motoc si-a pus pe site-ul CCR exact poza de pe blogul personal , care este inca functional, desi aceasta este o grava contradictie cu statutul de judecator la Curtea Constitutionala.

Iulia Antoanella Motoc, primul judecator la CCR cu blog .

Mai mult, dovedind ca sunt judecatori care respecta deciziile Curtii, nici unul dintre magistratii de la CCR nu si-au actualizat declaratiile de avere. Motoc si Minea nici macar nu mai sunt obligati sa faca publice aceste declaratii, ci doar sa le puna in plic inchis la dispozitia ANI, care, in urma deciziei Curtii Constitutionale, nu mai poate decat sa puna respective documente in arhiva.Daca Motoc, proaspat judecator la Curtea Constitutionala, nu si-a facut publica declaratia de avere, o idee despre aceste detalii "de bugetar" ne putem face din declaratia de avere a sotului, si el tot bugetar, platit din banii Ministerului de Externe Mihnea Motoc , fiind ambasadorul Romaniei la UE.

Alexandra Ion,
olaborator Ziare.com,
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3220 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
DR.STRANGELOVE
rank 5
Sotul dnei Motoc, un anume domn Mihnea Motoc,
a fost recent numit de catre dl Traian Basescu ambasador al Romaniei la UE. Doamna Motoc are deci doua motive sa considere perfect constitutionale orice hotarari ale presedintelui.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor