Secretarul unei localitati din Botosani, prins in flagrant cand primea spaga. 300 de euro pentru a "rezolva" o concesiune

Marti, 02 Februarie 2021, ora 11:49
4861 citiri
Secretarul unei localitati din Botosani, prins in flagrant cand primea spaga. 300 de euro pentru a "rezolva" o concesiune
Procurorii au organizat un flagrant. Foto: Pixabay (Arhiva)

Secretarul comunei Frumusica a fost retinut, luni seara, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani sub acuzatia de luare de mita, dupa ce ar fi primit o suma de bani de la reprezentantul unei firme pentru concesiunea unui teren, a declarat marti, prim-procurorul Valeriu Chihaia.

Potrivit acestuia, secretarul Primariei a fost prins in flagrant in timp ce primea suma de 300 de euro de la un investitor local.

"Colegii mei au facut un flagrant cu dumnealui intr-un dosar de luare de mita. Este vorba de o suma de 300 de euro data de un investitor, sa ii spunem asa, pentru rezolvarea unui contract de concesiune", a afirmat Chihaia.

Oficialii Parchetului sustin ca flagrantul a avut loc in afara orelor de serviciu, iar in cursul zilei de marti vor fi ridicate documentele relevante in acest dosar.

De asemenea, procurorul de caz urmeaza sa decida, tot marti, in urma audierilor, daca secretarul comunei Frumusica va fi propus pentru arestare preventiva sau va fi instituita masura controlului judiciar asupra sa.

#flagrant spaga, #flagrant mita, #coruptie primarie , #magistrati