Unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Malta, pus sub acuzare în dosarul asasinării jurnalistei Daphne Caruana Galizia
Stiri / Malta
Unul dintre cei mai bogaţi afacerişti din Malta, Yorgen Fenech, a fost inculpat miercuri pentru asasinarea jurnalistei anticorupţie Daphne Caruana Galizia, potrivit documentelor depuse în instanţă de procuratură, transmite Reuters. Data procesului nu a fost încă stabilită. Fenech a fost arestat în noiembrie 2019, fiind acuzat ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Malta . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: Malta.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Malta, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.