Ziare.com

Reuniune informala a ministrilor apararii din statele membre UE

de Carmen Negoescu
Joi, 23 Septembrie 2010, ora 21:45

   

Reuniune informala a ministrilor apararii din statele membre UE
O delegatie a Ministerului Apararii Nationale, condusa de Viorel Oancea, secretar de stat pentru politica de aparare si planificare, participa, in perioada 23-24 septembrie, la reuniunea informala a ministrilor Apararii din statele membre ale Uniunii Europene.

Evenimentul, organizat de presedintia belgiana a Consiliului Uniunii Europene, are loc la Gent, informeaza un comunicat remis joi Ziare.com.

Printre temele dezbatute se numara cooperarea pentru dezvoltarea capacitatilor de aparare, operatiile UE de management al crizelor, cooperarea UE cu NATO, precum si cu alti parteneri in domeniul managementului crizelor si dezvoltarii capacitatilor necesare in domeniu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 948 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"O delegatie a Ministerului Apararii"

Care aparare? Romania are acum numai servicii secrete, aparare nu mai are. O evolutie tipic comunista.

 

linistea de di'naintea furtunii .....

s-au dus si ''ai nostri'',vinduti,LOR,sa promita nu stiu cite mii de soldati romani ca , ''carne de tun '' , in cazul unui razboi intre cei doi prosti ..... asa e ''supt'' masonism , nu mai avem ce vinde din tara , ne vindem soldatiii ..... ca doar ei nu sunt oameni,n-au familii,ei sunt doar o alta comoditate si sau modalitate de-a servi un stapin si de-a face bani , (putere).....

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor