Melinda Gates si-a pregatit divortul inca din 2019, cand relatia lui Bill Gates cu pedofilul Jeffrey Epstein a devenit publica
Stiri / Melinda Gates
Melinda Gates s-a intalnit pentru prima data cu avocatii de divort in 2019, cand a luat decizia sa se desparta de Bill Gates pe motiv ca acesta avea legaturi cu pedofilul Jeffrey Epstein, conform Insider. "Nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre. Cerem spatiu si intimitate pentru familia ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Melinda Gates . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: Melinda Gates.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Melinda Gates, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.