Ziare.com

Lucrari la statia de metrou Stefan cel Mare: o cale de acces va fi inchisa

de Teodor Serban
Luni, 10 Mai 2021, ora 07:14

   

Lucrari la statia de metrou Stefan cel Mare: o cale de acces va fi inchisa
Potrivit unui comunicat al Metrorex, calea de acces care va fi inchisa intre 10-21 mai este accesul A - iesirea spre soseaua Stefan cel Mare, cea cu scara rulanta, se precizeaza in comunicatul Metrorex.

"Pentru buna desfasurare a lucrarilor si pentru siguranta calatorilor, in perioada mai sus mentionata, traficul pietonal la accesul A (cu scara rulanta) al statiei de metrou Stefan cel Mare va fi inchis", potrivit Metrorex.

Lucrarile de refacere a finisajelor accesului A presupun decopertarea pardoselilor existente si pregatirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit.

Pe toata perioada lucrarilor, zona va fi asigurata corespunzator si delimitata cu banda de semnalizare pentru directionarea accesului publicului calator, se mentioneaza in comunicat.

Aceste lucrari se inscriu intr-un program ce vizeaza refacerea finisajelor la caile de acces ale anumitor statii de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorari, se precizeaza in comunicatul semnat de directorul general al Metrorex, Stefan Paraschiv.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre metrou lucrari statia Stefan cel Mare
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1389 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor