Cele mai noi vesti depre metroul din Drumul Taberei

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 09:33

   

Cele mai noi vesti depre metroul din Drumul Taberei
Autoritatile promit ca, pana in 2016, metroul din Drumul Taberei va fi gata. Din datele furnizate de Metrorex reiese ca lucrarile sunt in stadii avansate, insa mai sunt multe de facut, mai ales ca trebuie refacute spatiile de la suprafata distruse de santier.

Metrorex a informat, la solicitarea Ziare.com, ca in momentul de fata lucrarile de structura ale statiilor de pe prima sectiune a Magistralei 5 au fost executate in proportie de 75%, in timp ce tunelul este finalizat in proportie de 65%.

Metroul din Drumul Taberei, o veste proasta si una buna

Este vorba despre portiunea Raul Doamnei - Eroilor 2 (PSS Opera) si statia, depoul si galeria de legatura Valea Ialomitei, intrucat Magistrala Pantelimon - Drumul Taberei este impartita in trei sectiuni, iar in prezent se lucreaza la prima.

Suntem sufocati zilnic in metrou: Metrorex recunoaste ca e aglomeratie si cere scuze. Solutii?In ceea ce priveste lucrarile de refacere a suprafetelor, acestea au fost decalate din cauza unor avize primite cu intarziere din partea autoritatilor si a unor detinatori de utilitati, "precum si din cauza conditiilor meteo din timpul iernii, care nu au permis finalizarea lucrarilor de hidroizolatii la structura statiilor".

Metroul Drumul Taberei: De ce i se face de pe acum publicitate si cum a castigat "minifirma" din Suceava

Referitor la circulatia rutiera restrictionata in zonele in care acum este santier, aceasta va fi readusa la starea initiala in mai multe etape, pe masura finalizarii lucrarilor de refacere a suprafetelor aferente fiecarei statii.

Astfel, in luna mai se va relua traficul autoturismelor la statiile Orizont, Favorit si Drumul Taberei, in luna august la statiile Romancierilor si Brancusi, in septembrie la galeria de legatura, statia si depoul Valea Ialomitei, iar in luna noiembrie la statiile Academia Militara, Eroilor 2 si Parc Drumul Taberei.

"Mentionam faptul ca, desi traficul va fi redeschis, vor mai exista unele devieri de circulatie necesare pentru executia accesului la statii, precum si pentru devierea unor retele", au conchis reprezentantii Metrorex.

Compania de transport anunta, la finalul anului trecut, ca termenul de finalizare pentru segmentul Eroilor - Raul Doamnei este a doua jumatate a anului 2016. Va intra in lucru urmatoarea sectiune, Iancului - Pantelimon, care ar trebui sa fie gata in 2018.

Linie noua de metrou in Bucuresti si vesti despre magistrala din Drumul Taberei

Segmentul Eroilor - Raul Doamnei are sase kilometri si zece statii, iar Metrorex estimeaza ca drumul va fi parcurs in 15 minute. Se asteapta ca, in prima faza, fluxul de calatori sa fie de 70.000 - 80.000 pe zi.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 11876 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
coolsnow
rank 5
m-as bucura sa se dea in folosinta in 2016
M-as bucura sa se dea in folosinta in 2016 desi sansele ca eu personal sa folosesc aceasta linie de metrou sunt foarte mici. Cu toate aceste vorbim despre guvernul ponta guvern care nu are niciun interes in a ajuta bucurestenii.
Ghilotina
rank 5
Eu zic sa o injure pe Udrea - ca s-a zbatut sa
obtina banii , sa faca ce mai trebuie in materie de reglementari si legislatie ...
Poate gasesc si pe acolo valize cu bani .....
denuntatori ....
O sa-l aresteze pe Manescu - daca o sa-l aresteze !- si ala o sa zica si el de Udrea ....

Bataie de joc si bucuresteni fara barbatie .
costinsimion
rank 2
super tare!!!
10-15 min fac si-acum cu 168/268/368/668
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor