Reactia Metrorex dupa defectiunea de luni: "S-a asigurat indrumarea si protectia calatorilor"

Marti, 24 Noiembrie 2020, ora 16:04
1855 citiri
Reactia Metrorex dupa defectiunea de luni: "S-a asigurat indrumarea si protectia calatorilor"
A fost aglomeratie la metrou din cauza unei defectiuni FOTO (generica) Pixabay.com

Reprezentantii Metrorex au precizat marti, 24 noiembrie 2020, referitor la defectiunea produsa luni intre statile Mihai Bravu si Dristor 1, ca, desi a fost inregistrat un trafic crescut de calatori in statiile Mihai Bravu, Timpuri Noi si pe culoarele de corespondenta de la Piata Unirii si Dristor, s-a asigurat indrumarea si protectia calatorilor, cu sprijinul Politiei si al fortelor ISU Bucuresti-llfov.

"Deranjamentul a fost constatat si confirmat de echipele tehnice ale Metrorex (mecanici de tren si personal de intretinere) conform atributiilor de serviciu. Siguranta circulatiei a fost mentinuta prin respectarea procedurilor prestabilite care se aplica in astfel de cazuri, in situatia data, prin izolarea zonei (interstatia Mihai Bravu - Dristor 1, firul 1)", arata Metrorex, intr-un comunicat de presa transmis marti, 24 noiembrie.

Conform sursei citate, reorganizarea circulatiei in sistem pendula a fost ingreunata de faptul ca la acea ora de varf toate trenurile se aflau in circulatie conform graficelor. In aceste conditii, circulatia trenurilor a fost reorganizata pe relatia Nicolae Grigorescu 1 - Mihai Bravu, pe un singur fir, conform configuratiei tehnice constructive a retelei de metrou din zona raportat la amplasarea si numarul schimbatoarelor de cale.

"Mentionam ca desi a fost inregistrat un trafic crescut de calatori in statiile Mihai Bravu, Timpuri Noi si pe culoarele de corespondenta de la Piata Unirii si Dristor, cu suportul Politiei si fortelor ISUB-IF, s-a asigurat indrumarea si protectia calatorilor. Precizam ca nu au fost inregistrate cazuri care sa necesite interventia specializata a fortelor ISU", sustin reprezentantii Metrorex.

Operatiunea de remedierea tehnica a durat circa 45 de minute si s-a intervenit de urgenta, urmarindu-se ca afectarea circulatiei sa fie minima.

O sina de metrou s-a defectat, luni dupa-amiaza, intre statiile Mihai Bravu si Dristor 1. Accesul pasagerilor era permis in transe, pentru a se evita aglomeratia.

UPDATE Haos la metrou din cauza unei defectiuni. Ce se intampla cu calatorii

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#metrou, #defectiune, #calatori evacuati, #metrorex, #protocoale , #metrou