MISA acuza: Ne-au folosit pentru a distrage atentia de la condamnarea lui Voiculescu

Marti, 12 August 2014, ora 13:14
19119 citiri
MISA acuza: Ne-au folosit pentru a distrage atentia de la condamnarea lui Voiculescu
Foto: yogaesoteric.net

Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut (MISA) acuza presa ca, dorind sa distraga atentia de la condamnarea la 10 de inchisoare a lui Dan Voiculescu, a prezentat "in mod tendentios" informatii despre o conferinta pe care Gregorian Bivolaru o va sustine, online, la sfarsitul lunii august, la taberele de yoga de la Costinesti.

Informatiile despre faptul ca Gregorian Bivolaru tine legatura cu adeptii sai inclusiv prin intermediul unui post TV online, invitandu-i pe acestia sa asiste la o "conferinta surpriza", au fost publicate duminica de Mediafax si preluate de presa din Romania. Gregorian Bivolaru este urmarit international dupa ce a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor.

Guru Bivolaru, urmarit international, tine conferinte online surpriza pentru yoghini

"Pentru biroul de presa MISA este evident ca, asa cum s-a procedat si in alte situatii, subiectul MISA este folosit acum din nou pentru musamalizarea adevaratelor subiecte de scandal si de interes public. Acest comunicat al Mediafax nu este de fapt decat o tentativa stangace de a distrage atentia opiniei publice de la condamnarea lui Dan Voiculescu, un notoriu mogul media, fost colonel al securitatii comuniste, care s-a imbogatit furand din banii statului.

Reamintim ca foarte recent s-a dovedit ca Dan Voiculescu a fraudat statul roman cu aproximativ 60 de milioane de euro cumparand pe mai nimic 'Institutul de Cercetari Alimentare' (ICA). Pentru aceasta fapta el a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, iar judecatorii au decis confiscarea de catre stat a unor importante conturi si proprietati din averea sa", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com de biroul de presa al MISA.

Mai mult, reprezentantii MISA il indica pe Dan Voiculescu drept unul dintre cei care au avut o contributie semnificativa la "campania de linsaj mediatic" la adresa adeptilor Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut.

"Este semnificativ sa mentionam ca, printre altele, Dan Voiculescu a fost responsabil si de o mare parte a campaniei de linsaj mediatic la adresa MISA", se mai arata in documentul citat.

Cat despre mesajul pe care Bivolaru il va transmite live, cu ajutorul Internetului, adeptilor sai pe 27 august, la Costinesti, MISA arata ca acest lucru se intampla in fiecare an, nefiind ceva neobisnuit.

"Taberele de yoga organizate de MISA la Costinesti se desfasoara de peste 20 de ani cu un program asemanator in fiecare an. Evenimentul cel mai important al taberei este de fiecare data meditatia in spirala care se realizeaza cu ocazia momentului astrologic de Hiatus, in 27 august. Ora de incepere a meditatiei este determinata prin calcule astrologice precise.

Cu putine exceptii, dupa aceasta meditatie, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a sustinut in fiecare an o conferinta cu o tematica inedita. Incepand din 2006, respectivele conferinte au fost difuzate doar ca inregistrari audio, intrucat din acel an Gregorian Bivolaru se afla in azil politic in Suedia", mai precizeaza reprezentantii MISA.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de instanta suprema, in 14 iunie 2013, la sase ani de inchisoare cu executare pentru act sexual cu un minor in forma continuata, dupa ce fusese achitat de doua instante inferioare.

Dupa emiterea mandatului de executare, Bivolaru a fost cautat de politisti, fara succes, la adresa din Romania si la ashramurile MISA.

Cel poreclit "Guru" s-ar afla in Suedia, unde a obtinut statutul de azilant politic, astfel ca el nu poate fi retinut si trimis in Romania decat daca paraseste tara care i-a acordat protectie.

Incepand din 23 mai 2013, instanta l-a citat pe Gregorian Bivolaru, la termenele procesului, si cu noul sau nume, Magnus Aurolsson.

A.S.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Primar trecut de la PNL la PSD: „Ce să rămân, să iau șuturi în fund întruna?” VIDEO
Primar trecut de la PNL la PSD: „Ce să rămân, să iau șuturi în fund întruna?” VIDEO
Primarul comunei Mihai Eminescu din județul Botoșani, Verginel Gireadă a anunțat că trece de la PNL la PSD cu „60 la sută din comună”. „Cu toată echipa PNL voi trece la PSD. Și...
Ședință de Guvern. Înființarea unor noi agenții cu sute de angajați, pe ordinea de zi
Ședință de Guvern. Înființarea unor noi agenții cu sute de angajați, pe ordinea de zi
Guvernul va aproba în şedinţa de miercuri, prin ordonanţă de urgenţă, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea agenţiilor teritoriale pentru întreprinderi mici şi mijlocii în turism....
#MISA Dan Voiculescu Gregorian Bivolaru, #MISA Dan Voiculescu atac , #MISA
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
MISA acuza. MISA sa dea cu flacara violeta in capul lor de ...