Ziare.com

Vezi ce marsuri au loc sambata in Bucuresti

Sambata, 22 Mai 2010, ora 10:22

   

Vezi ce marsuri au loc sambata in Bucuresti
Jandarmeria Bucuresti si Politia Capitalei vor asigura, sambata, masurile de ordine publica si protectia participantilor la marsurile organizate de Asociatia Noua Dreapta si Asociatia ACCEPT, prin monitorizarea tuturor activitatilor celor doua asociatii, informeaza cele doua institutii de ordine publica.

Primul mars este cel organizat de Asociatia Noua Dreapta, intre orele 10,00 - 14,30, in scopul promovarii valorilor familiei crestine traditionale.

In intervalul orar 10,00 - 11,30, are loc adunarea participantilor in Piata George Enescu, iar intre orele 11,30 - 14,00, un mars pe traseul Piata George Enescu - Calea Victoriei - Piata Natiunile Unite - Splaiul Independentei - Piata Unirii - piciorul pantei de la Dealul Mitropoliei Romane.

De la ora 14,00 pana la 14,30, conducerea Asociatiei se va adresa participantilor la capatul dinspre Piata Unirii a Aleei Mitropoliei, moment urmat de defluirea individuala a participantilor.

Organizatorii estimeaza participarea a aproximativ 300 de persoane, din randul carora vor fi desemnati 30 de oameni de ordine care vor avea ca semne distinctive insemnul statuar al asociatiei.

Cel de-al doilea mars, organizat de Asociatia ACCEPT, eveniment ce vizeaza promovarea tolerantei si diversitatii, se va desfasura intre orele 17,00 - 19,00.

Participantii se vor aduna pe bulevardul Unirii, in intervalul orar 17,00 - 17,30, moment urmat de mars pe traseul bd. Unirii- Piata Constitutiei, pana la 17,45.

Intre orele 17,45 - 18,15, vor fi prezentate alocutiuni si mesaje in Piata Constitutiei, iar in intervalul 18,15 - 18,40, participantii se vor deplasa pe traseul: Piata Constitutiei - bd. Libertatii - pana la intersectia cu Splaiul Independentei. Intre orele 18,40 - 18,50, la intrarea in Parcul Izvor, vor fi noi alocutiuni ale manifestantilor, iar intre 18,50 - 19,00, participantii la mars vor parasi individual zona. Organizatorii estimeaza participarea a aproximativ 500 de persoane.

Potrivit Serviciului Presa al Politiei Capitalei, tot sambata, intre orele 11,00 - 11,45, Asociatia Motociclistilor din Romania organizeaza un mars care se va desfasura pe traseul:

Parcul Carol I - bd. Marasesti - bd. Dimitrie Cantemir - piata Unirii - bd. I.C. Bratianu - piata. Universitatii - bd. Nicolae Balcescu - bd. Gh. Magheru - piata Romana - bd. Lascar Catargiu - piata Victoriei - bd. Aviatorilor - bd. C-tin Prezan - piata Arcului de Triumf - sos. Kiseleff - sos. Bucuresti - Ploiesti - Parcare Mall Baneasa. Soferii sunt sfatuiti sa circule cu atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic.

Citeste mai multe despre parada gay bucuresti
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1184 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

M-am intrebat cine asigura securitatea celor invitati de Presedintele Romaniei...

...la fastuosul botez al unui biet pruncut ce a avut nefericirea sa ajunga in casa unor foarte istete persoane,si,bineinteles,si cine ii plateste pe acestia.Iata ca mintile luminate de la Cotroceni au gasit solutia.Sub pretextul asigurarii linistei in decursul marsului si paradelor programata,IATA CA , IN S EC R E T , S-A ASIGURAT SI PAZA PARTICIPANTILOR LA BOTEZUL LA CARE PR$SEDINTELE RO VA FII CHIAR NASICUL TB !Bravos natiune!Stiam eu ca romanii sunt destepti si stiu sa jongleze cu legea.Discret,la cateva companii li se va fixa obiectivul in jurul Bisericii Balasa,a bd Unirii din zona Hotelului Intercontinental si inceputul bd,Magheru pana la Piata Romana.Iata ca se gasi solutie si sa mi se raspunda cine va platii desfasurarea de forte care sa asigure securitatea Presedintelui Romaniei,a familiei sale dar,mai ales,securitatea micutului viitor rege al Ro si ai batranilor sai parinti cat si a ...INALTILOR OASPETI.Cine sunt aceia nu ni se spune dar eu una banuesc ca vor fii intre cei 500 de invitati la botez,ceva Luninatii de secon hand din Almanahul Gotha,dar si masa imbogatitilor peste noapte care dau navala oriunde sunt jurnalisti si televiziuni ca sa-si faca propia reclama.Tot Romanica ,saraca!Pana apar stirile de la magnificul botez,intrati si Dvs pe Internet si cititi ce scrie pe siteul European Royal House sau la Wicki,la numele celor care se cred printi ai Ro.Banuesc ca Presedintele Ro va fii deosebit de incantat ca a botezat o falsa odrasla regala,mai direct:copilul unui impostor.Are o obsesie acest presedinte al nostu.Vrea sa arate lumii ...legarurile sale stranse cu aristrocratia Ro.Spre deosebire de Ceusescu care a stran mana la autentice regalitati,DlTB se multumeste si el cu ce are la indemana,Vorba cuiva de pe forum:"Daca nu ai cafea,te multumesti si cu nechezol.Sa traiti bine,domnule Presedinte!

 

Dreptul la manifestatie

Dreptul la manifestatie este constitutional.Tot felul de asociatii ii cer lui Oprescu aprobare.Totul e ca aceste marsuri sa se desfasoare fara incidente si in programul stabilit de comun acord cu Oprescu si Primaria Capitalei.

 

Patriarhul are dreptate.Dar in parte.

Adica,de ce sa trimita mai multi politisti si jandarmi decat participantii? Sa lasam falsele motivatii.FRICA CA MULTIMEA VA BOICOTA BOTEZUL UNUI FALS PRINT,chipurile "AL Ro" sau "DE Ro",a fost adevaratul motiv al masarii de trupe.Cu existenta gay-ilor .romanul de pe strada s-a obisnuit si chiar de mai injura cate cineva sau altul striga"huo",nu am auzit ca s-ar fii linsat gay sau lesbiene in Ro. Dar frica-SFANTA FRICA-ca s-ar putea sa vina ceva mamici cu scutecele folosite ale copiilor lor ce vor fii lipsiti de alocatii ;sau,ca se vor gasi pensionari care sa vina sa arunce cu ceva oua in cei prezenti la botez,SI ,mai ales in Presedintele Ro caruia ii arde de botezuei princiare cand populatia tarii are asa probleme grave,L-A FACUT PE DL MINISTRU BLAGA SA TRIPLEZE NUMARUL POLITISTILOR.Si,desigur,cu permisiunea DlTB!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor