A vrut sa pozeze ca Leonardo di Caprio in Titanic si a murit taiat de elicea vasului de pescuit

Duminica, 06 Octombrie 2019, ora 17:16
13046 citiri
A vrut sa pozeze ca Leonardo di Caprio in Titanic si a murit taiat de elicea vasului de pescuit
Foto: Arhiva Pixabay.com

Un barbat de 39 de ani din Arad a murit duminica dimineata dupa ce a cazut in apele Dunarii din vasul de pescuit in care se afla si a fost taiat de elice. Barbatul se ridicase in picioare sa faca o fotografie in care il imita pe Leonardo din Caprio in Titanic.

Victima se afla impreuna cu alti doi prieteni in Delta Dunarii. Cu totii au plecat in zori catre zona de pescuit, pe lacul Isac. Barcagiul era chiar proprietarul pensiunii, scriu jurnalistii de la Tulcea Noastra.

La un moment dat, barbatul, care se afla in partea din fata a barcii, s-a ridicat in picioare sa isi faca celebra poza, cu mainile intinse lateral. Barca a intrat in balans si toti cei trei turisti au cazut in apa, insa ceilalti doi au cazut pe lateral. In schimb, victima a ajuns sub elice, care i-a provocat o rana de 20 de centimetri. Scos la mal, barbatul nu a mai putut fi salvat, desi echipajul de pe ambulanta chemata de urgenta a incercat sa il resusciteze aproape doua ore.

Politia va deschide un dosar penal pentru omor din culpa. Conform sursei citate, se pare ca s-au inregistrat mai multe incalcari ale legii in acest caz. Turistii petrecusera pana la 5 dimineata si erau sub influenta bauturilor alcoolice. In plus, barca mergea cu viteza destul de mare.

"Cel mai probabil, daca se confirma cele expuse de dumneavoastra, persoana vinovata va ramane fara autorizatie de transport persoane, iar dosarul penal isi va urma cursul. Sunt multe lucruri inacceptabile care se intampla in aceasta zona, mostenite de indiferenta celor care au gestionat aceasta problema in trecut!

Oamenii trebuie sa inteleaga ca s-a terminat! Vom sanctiona orice abatere, indiferent de fapta, influenta sau sonoritatea numelui! Legea este facuta pentru a fi respectata!", a declarat guvernatorul Deltei Dunarii, Catalin Tibuleac, pentru sursa citata.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#barbat cazut vas pescuit Dunare, #barbat taiat elice Titanic , #morti