Barbatul impuscat de politisti, dupa ce i-a atacat cu o furca, a murit la spital

Miercuri, 18 Septembrie 2019, ora 13:11
5375 citiri
Barbatul impuscat de politisti, dupa ce i-a atacat cu o furca, a murit la spital
Foto: Arhiva Ziare.com

Barbatul din judetul Gorj, care a fost impuscat, duminica, de politistii chemati sa-l linisteasca, a murit la spital, marti, dupa ce a fost internat cu rani grave la nivelul toracelui si abdomenului. Acesta a atacat politistii cu o furca si a asmutit un caine asupra lor.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Craiova, barbatul a murit din cauza ranilor grave.

"Pacientul a decedat in cursul zilei de marti. Avea plagi impuscate extrem de grave, la nivelul toracelui si abdomenului, cele care i-au determinat si evolutia nefavorabila si decesul", a declarat medicul Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Craiova.

Barbatul din comuna Borascu, judetul Gorj, a fost transportat initial la spitalul din Turceni, duminica, iar apoi a fost transferat la Craiova.

Potrivit reprezentantilor Politiei Gorj, politistii din Motru au intervenit, duminica, in comuna Borascu pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre o femeie si cumnatul sau, care a intrat in curtea acesteia.

Oamenii legii au fost sesizati de femeia din comuna Borascu ca un barbat de 40 ani, cumnatul ei, a intrat cu forta in curtea casei sale si face scandal.

La sosirea politistilor, barbatul a devenit si mai agresiv, indreptandu-se in directia acestora cu o furca si provocand distrugeri la o autospeciala de politie. De asemenea, barbatul si-a asmutit cainele asupra celor doi politisti.

"Barbatul a fost somat de catre politisti, acestia executand ulterior trei focuri de avertisment in plan vertical si, intrucat acesta nu a incetat comportamentul agresiv, au executat cinci focuri de arma, cu armamentul din dotare, in directia acestuia si unul asupra cainelui", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Corina Scurtu.

Dosarul a fost preluat, miercuri, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, fiind efectuate cercetari pentru ultraj.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#barbat impuscat politisti murit, #barbat impuscat politisti caine , #morti