Directorul CFR Marfa a murit - numele sau aparea in dosarul lui Gruia Stoica

Duminica, 02 Februarie 2014, ora 19:45
8369 citiri
Directorul CFR Marfa a murit - numele sau aparea in dosarul lui Gruia Stoica

Directorul CFR Marfa, Dragos Draghici, a murit duminica la Spitalul Elias unde era internat din 28 ianuarie. Dragos Draghici fusese operat, miercuri, pentru indepartarea unui hematom cerebral.

Decesul a intervenit in jurul orei 19:00. Potrivit unor informatii medicale obtinute de Realitatea Tv, Draghici avea o malformatie arterio-venoasa care s-a rupt. Cel mai probabil aceasta malformatia o avea de la nastere.

Numele lui Dragos Draghici se regaseste in dosarul in care proprietarul GFR Gruia Stoica a fost arestat preventiv pentru coruptie, in cazul unei licitatii a CE Oltenia, pentru transportul carbunelui.

Gruia Stoica e acuzat ca i-a dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie pentru transportarea carbunelui, organizata de Complexul Energetic Oltenia.

Din acest motiv, in presa au aparut diverse speculatii in aceste zile conform carora Draghici s-a internat pentru a evita sa raspunda in fata procurorilor DNA.

In coma dupa un accident cerebral

Managerul Spitalului Elias, profesor dr. Doina Dimulescu, a declarat joi, ca Dragos Draghici a fost operat miercuri, pentru indepartarea unui hematom cerebral.

"Dragos Draghici se afla internat din seara de 28 ianuarie, cu hematom intraparenchimatos cerebral prin ruptura unei malformatii arteriovenoase complexe, cunoscuta de mai multi ani. A fost operat de urgenta pe 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral si oprirea sangerarii", a spus profesorul dr. Doina Dimulescu.

La momentul acelor declaratii, Dragos Draghici se afla in sectia de Anestezie si Terapaie Intensiva, in coma si cu protezare ventilatorie.

Starea de sanatate nu s-a imbunatatit, insa, dupa operatie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Dragos Draghici CFR Marfa murit, #Gruia Stoica Dragos Draghici , #morti