Dumitru Sechelariu a murit la Viena

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 10:34
14260 citiri
Dumitru Sechelariu a murit la Viena

Dumitru Sechelariu, fost primar al Bacaului si patron al echipei FCM Bacau, a incetat din viata, sambata dimineata, la o clinica din Viena, capitala Austriei.

El a fost internat pe 31 ianuarie la Spitalul de Neurochirugie din Iasi, iar apoi a fost transferat, pe 2 februarie, la Spitalul Floreasca din Capitala.

Fostul edil a suferit in Bucuresti o interventie chirurgicala, in urma cu doua saptamani, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrala, informeaza Romania Tv.

La scurt timp dupa operatie, Sechelariu a intrat in coma, a fost resuscitat, insa starea sa era grava.

Dupa ce a fost stabilizat de catre medicii romani, fostul edil al Bacaului a fost transferat la o clinica din Viena, pentru mai multe investigatii medicale.

Dumitru Sechelariu, transferat la un spital din Viena

Si inainte de operatia din Bucuresti s-a incercat o internare la acel spital din Austria, insa medicii de acolo l-au refuzat din cauza starii in care se afla.

Avocata lui Sechelariu, Nicuta Manea Catu, a precizat ca decesul a survenit la ora 8.15, ora Romaniei.

Dumitru Sechelariu a murit - Vezi reactii

"El s-a stins din viata in spitalul AKH din Viena. Starea dumnealui aseara (vineri seara - n.r.) nu parea sa fie atat de grava, dar azi dimineata (sambata - n.r.) am fost informata ca s-a intamplat aceasta nenorocire. Nu ne-am revenit inca din soc, urmeaza sa se dea toate detaliile dupa ce se vor organiza toate cele cuviincioase pentru funeraliile dumnealui. Nu ne asteptam la acest lucru acum, nu am fost pregatiti pentru asta, urma sa inceapa anumite tratamente. Aseara am discutat cu medicii chiar inainte sa plec spre aeroport

Deocamdata sunt multe formalitati care trebuie facute, nu cunosc protocolul austriecilor. E mare pacat ca asemenea oameni nu mai raman printre noi, el a fost un mare model pentru mine", a marturisit avocata, care a precizat ca o parte din familia lui Sechelariu se afla la Viena.

In ultimii ani, Dumitru Sechelariu a avut in repetate randuri probleme de sanatate. Fostul edil al Bacaului fusese internat, in februarie 2010, la Institutul de boli cardiovasculare din Iasi, unde a fost supus unei angioplastii coronariene.

Nascut pe 14 iulie 1958, Sechelariu lasa in urma patru copii.

Cel mai probabil, fostul primar PSD al municipiului Bacau in perioadele 1999-2000 si 2000-2004 va fi inmormantat in Cimitirul Central din acest oras.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Dumitru sechelariu murit, #Dumitru Sechelariu mort, #patron FCM Bacau murit, #reactii Dumitru Sechelariu murit, #Sechelariu murit , #morti
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Dumnezeu sa-l ierte ca are ce... A fost unul de-al lor.
Poza bum
bum
rank 5
sa intervina imediat oamenii de stiinta si sa-l aduca in viata !