Dumitru Sechelariu a murit - Vezi reactii

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 13:03
6750 citiri
Dumitru Sechelariu a murit - Vezi reactii
Foto: Arhiva

Dumitru Sechelariu, fost primar al Bacaului si patron al echipei FCM Bacau, a murit, sambata dimineata, la o clinica privata din Viena, iar oameni din politica si din fotbal au transmis condoleante familiile sale.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si-a exprimat regretul fata de vestea trista.

"Stiam ca statea rau cu sanatatea si ca a plecat din tara. Imi pare foarte rau ca a incetat din viata. Deci, ne paraseste un om care a marcat acesti ani printr-o prezenta vie si apreciata de cetateni", a spus Iliescu, potrivit Mediafax.

Dumitru Sechelariu a murit la Viena

El a precizat ca Sechelariu a fost un om cunoscut si iubit in Bacau, fiind reprezentatul unei categorii importante de oameni care credeau in el si care i-au acordat mandatul lor.

"Nu am avut legaturi nemijlocite, dar l-am apreciat pentru ca a fost un om activ in Bacau. Era deja o personalitate, lumea il apreciase, a fost ales si a fost un reprezentat al unei categorii importante de oameni care credeau in el si care i-au acordat mandatul lor. Si in viata economica s-a manifestat ca un om activ", a completat Iliescu.

Si fostul impresar Ioan Becali, unul dintre apropiatii lui Sechelariu, a admirat taria acestuia.

"A platit tribut unei vieti total dezordonate. Totul pleaca de la stilul de viata. Nu e o veste fulgeratoare pentru mine, stiam ca sansele sint infime, acum s-a confirmat tot. Cancerul face ravagii in continuare. A fost un om care nici nu s-a intretinut. Avea o greutate peste cea normala, fuma mereu, minca mereu. Oamenii care au peste 50 de ani trebuie sa aiba o relatie cu medicul, el nu a avut", a explicat Becali, intr-o interventie la Realitatea Tv.

Fostul impresar a apreciat ca Sechelariu a crezut ca este nemuritor si ca visa sa ajunga presedintele Romaniei.

"Sunt oameni care se cred Stefan cel Mare, Mircea cel Batrin, asa a fost si el. A facut totusi lucruri foarte frumoase pentru Bacau. Credea ca nimic nu il poate dobori, si pe patul de spital era la fel", a incheiat Ioan Becali.

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a transmis condoleante familiei fostului edil al Bacaului.

"In momente atat de grele pentru familia Sechelariu nu putem sa transmitem decat condoleante si sa fim solidari cu familia acestuia in aceste clipe grele. Este un moment foarte trist si nu cred ca ar fi mai multe de comentat", a afirmat Catalin Ivan, pentru Mediafax.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#reactii moarte Dumitru Sechelariu, #Dumitru Sechelariu mort reactii, #Dumitru sechelariu murit , #morti