Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Politistul ucis in timpul serviciului a fost avansat post-mortem

Duminica, 01 Noiembrie 2009, ora 16:08
1284 citiri

Agentului principal de politie Sirbu Trandafir Nicolae-Tiberiu, impuscat in piept, vineri noapte, in timpul serviciului, i s-a acordat post-mortem gradul de subinspector de politie.

Ministrul interimar al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a semnat ordinul de avansare post-mortem, se arata intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Politistul se afla in timpul serviciului cand a aflat de comiterea unei infractiuni si ar fi pornit in urmarirea suspectilor cu masina personala. In urma unei lupte corp la corp cu suspectii, agentul a fost dezarmat si impuscat.

Acesta a fost descoperit de un trecator in apropiere de unitatea unde lucra si a sunat la 112.

Politistul a murit in drum spre spitalul din Timisoara. In momentul in care a fost gasit nu avea asupra lui pistolul din dotare si nici un incarcator, ci doar tocul acestuia.

Potrivit declaratiilor lui Ion Brasoveanu, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Timis, politistul a apucat sa traga doua focuri din arma, iar criminalul a tras restul de patru.

Principalul suspect a fost prins in Ungaria la Sziget si urmeaza sa fie transportat la Budapesta, pentru a fi prezentat in fata unui judecator care va confirma mandatul european de arestare emis pe numele sau.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#politist mort avansat post mortem, #crima politist Sannicolau Mare, #criminal politist arestat, #crima politie frontiera, #suspect crima arestat , #morti