Printesa Leia va aparea si in urmatorul Star Wars: Carrie Fisher a terminat in vara filmarile la urmatorul film din serie

Miercuri, 28 Decembrie 2016, ora 11:53
4882 citiri
Printesa Leia va aparea si in urmatorul Star Wars: Carrie Fisher a terminat in vara filmarile la urmatorul film din serie
Foto: Hepta.ro (Arhiva)

Actrita americana Carrie Fisher, care a murit marti la varsta de 60 de ani, a finalizat filmarile de la urmatorul lungmetraj din seria "Star Wars" in luna iulie a acestui an.

Decesul vedetei americane pune sub semnul intrebarii prezenta ei intr-o serie de filme si proiecte de televiziune care nu au fost inca lansate. Cel mai important dintre acestea este urmatorul film din franciza "Star Wars", scrie revista Variety.

Filmarile pentru cel de-al optulea film din aceasta serie cinematografica, in care Carrie Fisher interpreteaza rolul Leia Organa (Printesa Leia din trilogia originala din anii 1980 - n.red.), au fost finalizate in iulie 2016, iar pelicula se afla in prezent in etapa de post-productie. Acest lucru inseamna ca managerii de la Disney si Lucasfilm, producatorii francizei "Star Wars", nu vor fi nevoiti sa abordeze subiectul mortii Printesei Leia decat in cel de-al noualea film din serie, ale carui filmari vor debuta in 2018. Personajul Printesa Leia ar fi trebuit sa apara si in acea pelicula.

In plus fata de implicarea sa in proiectul "Star Wars", Carrie Fisher avea o agenda de lucru destul de incarcata, in calitate de actrita, scriitoare si scenarista. Printre numeroasele ei proiecte se afla si serialul de comedie "Catastrophe", produs de Amazon si Channel 4, in care vedeta americana interpreta rolul unei mame cu un umor deosebit de caustic. Al treilea sezon al acestui show TV urmeaza sa aiba premiera in primavara anului 2017. Filmarile de la acest sezon au fost deja finalizate.

Carrie Fisher ar fi trebuit sa interpreteze un rol si in filmul "Wonderwell", regizat de Vlad Marsavin. Potrivit IMDb.com, pelicula este un lungmetraj fantasy, a carui actiune este plasata in universul modei. Nu se stie daca actrita a incheiat filmarile pentru acest rol.

De asemenea, Carrie Fisher interpreta un rol recurent si in serialul animat "Family Guy", difuzat de postul Fox, in care asigura vocea personajului Angela. Cea mai recenta aparitie a vedetei americane in acest rol dateaza dintr-un episod din sezonul precedent, ce a fost difuzat pe 3 ianuarie 2016. Deocamdata nu este clar daca vedeta hollywoodiana a finalizat filmarile pentru noul sezon.

Un nou documentar, "Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds", va fi difuzat la urmatoarea editie a Festivalului de Film din Palm Springs si va fi difuzat de postul HBO in martie 2017.

Actrita Carrie Fisher a murit, marti, la varsta de 60 ani de ani in urma unui stop cardiac. Carrie Fisher, interpreta Printesei Leia din seria "Star Wars", a intrat in stop cardiorespirator, pe 23 decembrie, cu doar cateva minute inainte ca avionul in care se afla, ce efectua o cursa pe ruta Londra - Los Angeles, sa aterizeze pe pista principalului aeroport din metropola americana. Artista a fost spitalizata de urgenta si conectata la aparate de mentinere a functiilor vitale. Luni, mama actritei anuntase ca starea de sanatate a fiicei sale era "stabila".

Carrie Fisher, nascuta pe 21 octombrie 1956, este fiica actritei Debbie Reynolds si a cantaretului Eddie Fisher. A devenit celebra cu rolul Printesei Leia din trilogia initiala a francizei "Star Wars" (1977-1983), pe care l-a reluat si in cel mai recent film din aceasta serie, "Star Wars: Trezirea Fortei". S-a remarcat si in alte filme, precum "Sampon/ Shampoo" (1975), "Fratii Blues/ The Blues Brothers" (1980), "Hannah si surorile ei/ Hannah and Her Sisters" (1986), "Vecinii/ The Burbs" (1989) si "Cand Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally" (1989).

Actrita americana a scris patru romane si trei volume de memorii si a fost casatorita cu muzicianul Paul Simon in perioada 1983-1984.

Carrie Fisher a avut apoi o relatie cu impresarul Bryan Lourd in perioada 1991 - 1994). Cei doi au impreuna o fiica, Billie Catherine Lourd, nascuta pe 7 iulie 1992.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Carrie Fisher filmari star wars, #Carrie Fisher murit , #morti