Servicii funerare in Bucuresti

Advertorial
Joi, 01 Septembrie 2016, ora 11:04
5057 citiri

(P) Agentia de servicii funerare Paul devine un prieten de nadejde in acele momente grele in care pierzi pe cineva drag.

In astfel de momente mintea nu iti mai sta la pregatirile care urmeaza sa fie facute pentru o inmormantare decenta, asa ca ai nevoie de ajutorul unei firme de pompe funebre care sa iti ofere suport si consultanta de specialitate in acest domeniu.

Impreuna cu cei de la Agentia Funerara Paul vei putea gasi cea mai buna solutie in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie.

Serviciile puse la dispozitie de aceasta agentie sunt de cea mai buna calitate si se pliaza in functie de cerintele fiecarui client.

Nimeni nu isi doreste sa ajunga client al unei firme de pompe funebre insa, din pacate, viata nu ne ofera doar lucruri frumoase si pline de viata.

Agentia funerara Paul este activa pe piata de servicii funerare si pompe funebre de aproximativ 15 ani. In timp si-a construit o reputatie foarte buna oferind servicii de calitate cu profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Se acorda atentie fiecarui detaliu astfel incat familia indurerata sa poata avea parte de o inmormantare speciala si sa isi ia adio intr-un mediu familial de la persoana draga care trece in nefiinta.

Deoarece aceste evenimente nefericite se pot petrece in orice moment al zilei, agentia funerara pune la dispozitie servicii funerare non-stop.

Se ofera cele mai inalte standarde de calitate. Agentia se poate ocupa pana la cel mai mic detaliu de intregul proces de inmormantare. Pentru aceasta este pregatit si un pachet de servicii funerare care cuprinde:

  • intocmirea documentelor pentru inhumare;
  • pregatirea persoanei decedate;
  • aranjarea sicriului;
  • transport;
  • eliberarea certificatului de deces, adeverinta de inhumare si autorizatie de la Sanepid pentru depunerea persoanei decedate la capela;
  • pregatirea cortegiului funerar;
  • pregatirea aranjamentelor florale;
  • loc de veci pe 7 ani.

Pe langa aceste servicii, agentia funerara ofera si alte servicii de specialitate pentru organizarea parastaselor.

De obicei, primele slujbe de pomenire a mortilor se fac la 3, 9 si 40 de zile. Pentru aceste parastase se stabileste meniul care urmeaza sa fie servit dupa fiecare slujba. Pe langa meniul complet, este asigurata si coliva impreuna cu colacii care se duc la biserica pentru a fi sfintite.

Pentru a fi alaturi de persoanele aflate in suferinta, agentia de servicii funerare se poate ocupa si de alegerea locatiei potrivite pentru un astfel de eveniment.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#servicii funerare Bucuresti, #inmormantare Bucuresti, #pompe funebre Bucuresti , #morti