PSD a anunţat că a strâns peste 175.000 de semnături pentru susţinerea proiectului de lege care prevede plafonarea preţurilor la energie şi gaze
Stiri / motiune PSD
PSD a anunţat că peste 175.000 de români au semnat până acum pentru susţinerea proiectului de lege depus în Parlament privind plafonarea preţurilor la electricitate şi gaze. „Numărul mare de oameni din toate zonele ţării care s-au alăturat acestei campanii, în numai două săptămâni, arată gradul uriaş de suport public al ...
Vasile Dîncu: „Nu ne înghesuim noi să votăm un guvern pe care tocmai l-am dat jos. Nu există niciun semn de înțelegere în alianță”
Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 21:47 - Vasile Dîncu: „Nu ne înghesuim noi să votăm un guvern pe care tocmai l-am dat jos. Nu există niciun semn de înțelegere în alianță”
Stiri / motiune PSD
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă că PSD nu se va "înghesui" să voteze un guvern format din miniştri ai USR, el arătând că PSD a înaintat şi a votat o...
PSD acuză liberalii de creșterea numărului de cazuri din Capitală după congresul PNL: „Inconştienţilor! Rata de infectare în Capitală s-a dublat!”
Sambata, 02 Octombrie 2021, ora 13:27 - PSD acuză liberalii de creșterea numărului de cazuri din Capitală după congresul PNL: „Inconştienţilor! Rata de infectare în Capitală s-a dublat!”
Stiri / motiune PSD
Reprezentanţii PSD afirmă că, la o săptămână după Congresul PNL, "unde s-au îmbulzit mii de activişti de partid în frunte cu preşedintele Iohannis şi premierul Cîţu", rata de...
Vicepreședinte PSD: „Dacă motivaţia ruperii Coaliției este programul Anghel Saligny, atunci ţin cu PNL”
Luni, 13 Septembrie 2021, ora 16:56 - Vicepreședinte PSD: „Dacă motivaţia ruperii Coaliției este programul Anghel Saligny, atunci ţin cu PNL”
Stiri / motiune PSD
Vicepreşedintele PSD Radu Moldovan, care conduce filiala Bistriţa-Năsăud a partidului şi este şi preşedintele Consiliului Judeţean, a declarat luni, cu ocazia recepţiei unor lucrări de...
Vasile Dîncu anunță că PSD nu va vota un guvern minoritar: ”Nici nu vom pune o moţiune de cenzură fără să fim siguri că am putea să avem o majoritate”
Miercuri, 01 Septembrie 2021, ora 23:23 - Vasile Dîncu anunță că PSD nu va vota un guvern minoritar: ”Nici nu vom pune o moţiune de cenzură fără să fim siguri că am putea să avem o majoritate”
Stiri / motiune PSD
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a afirmat că social-democraţii nu vor vota un guvern minoritar şi nu vor depune o moţiune de cenzură fără a fi siguri că ar putea...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei motiune PSD . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: motiune PSD.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - motiune PSD, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.