Iarna ramane in Bucuresti. Meteorologii au anuntat cat o sa mai ninga in Capitala

Miercuri, 27 Ianuarie 2021, ora 11:05
18426 citiri
Iarna ramane in Bucuresti. Meteorologii au anuntat cat o sa mai ninga in Capitala
In Bucuresti ninge in continuare FOTO Unsplash

Vremea se mentine inchisa la Bucuresti si se vor mai semnala, temporar, precipitatii predominant sub forma de ninsoare, in urmatoarele 24 de ore, iar stratul de zapada depus va ajunge la o grosime de 12 cm, releva prognoza publicata, miercuri, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Conform specialistilor, in Capitala vremea se va mentine predominant inchisa, vantul va sufla slab pana la moderat, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de doua grade, in timp ce minima va oscila intre -3 si -2 grade.

"La ora 10.00, grosimea stratului de zapada era neuniforma si masura intre 5 si 10 cm, iar pana spre dupa-amiaza, temporar, vor mai fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare si se vor mai depune intre 1 si 3 cm. Astfel, la finalul intervalului este estimata o grosime a stratului de zapada de 6 - 12 cm", sustin meteorologii.

Vremea in restul tarii

ANM a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ninsori si viscol, ce vizeaza pana la ora 21.00, judetele Constanta si Tulcea, respectiv un Cod galben de ninsori viscolite valabil pana joi dimineata, la ora 10.00, in judetele Braila, Calarasi, Galati si Ialomita.

De asemenea, pana joi dimineata, ramane in vigoare o informare de intensificari ale vantului in regiunile estice si sud-estice, unde vor fi rafale in general de 50 - 60 km/h. In zona Carpatilor Meridionali si de Curbura rafalele vor atinge in general 55 - 65 km/h, iar la altitudini de peste 1.700 de metri se vor depasi 75 - 85 km/h si va fi viscol.

ANM precizeaza ca in centrul si sudul Munteniei si, local, in Moldova, precum si in zonele de munte, temporar va continua sa ninga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
#Bucuresti, #Vreme, #ninsoare, #prognoza meteo , #ninsori