Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ninsorile si viscolul se intorc - vezi zonele vizate de avertizari

Miercuri, 23 Ianuarie 2013, ora 16:48
6068 citiri
Ninsorile si viscolul se intorc - vezi zonele vizate de avertizari

Comandamentul de iarna intrunit miercuri la Guvern a transmis autoritatilor locale si prefectilor sa fie pregatiti pentru valul de ninsori si vreme rece care se va abate in zilele urmatoare asupra mai multor regiuni din tara.

Seful Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a spus ca va fi emisa o avertizare maine, 24 ianuarie, de la ora 18:00 si ca aceasta va fi valabila pana pe data de 25 ianuarie, in jurul orei 20:00.

Vineri, pe 25 ianuarie, va ninge viscolit in Moldova, in Dobrogea, in centrul si estul Munteniei si la munte. In Dobrogea va aparea si poleiul. Vineri dimineata va fi emisa o noua avertizare meteo, dar reprezentantul ANM nu a putut preciza perioada pentru care va fi valabila si nici cat sunt de severe fenomenele vizate.

"Firmele (de deszapezire, n.red.) sa aiba rezerve de combustibil pentru 14 zile. In caz de cod portocaliu, combustibilul se termina foarte repede. Este necesara asigurarea stocurilor de combustibil ale companiilor si sa se suplimenteze acolo unde este cazul (...) In localitati - o comunicare foarte serioasa cu primarii, acolo unde vor fi zapezi abundente sa se stie din timp de cate utilaje de transport dispun, pentru a evacua populatia, eliberarea drumului catre dispensar, biserica, scoala. Daca sunt situatii deosebite, sa se faca inventarul tuturor mijloacelor disponibile. Este un weekend in care toata lumea trebuie sa fie la treaba", a spus Liviu Dragnea, in cadrul comandamentului de iarna intrunit la Guvern.

Desi ministrul pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a spus ca CNADNR este pregatit sa infrunte orice situatii vor aparea, insa de Vrancea, Marian Oprisan, s-a plans ca desi judetul sau are 570 de kilometri de drumuri nationale, fiind "cel mai mare nod rutier din sud-estul tarii, CNADNR-ul nu si-a facut treaba pe drumurile de aici".

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#ninsori 25 ianuarie, #comandament iarna Guvern, #avertizare viscol , #ninsori
Comentarii