Prima zapada serioasa - vezi cum se circula (Video)

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 07:17
1892 citiri
Prima zapada serioasa - vezi cum se circula (Video)
Foto: Arhiva

Codul galben de ninsoare si viscol ramane in vigoare si vineri, pana la ora 18:00. A nins toata noaptea in toate judetele afectate: Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Calarasi si Constanta. Si in Bucuresti a nins fara intrerupere, de joi dupa amiaza, circulatia fiind ingreunata de zapada si polei.

In Constanta, s-a format un strat de zapada de cativa centimetri. Cea mai mare problema pentru constanteni este vantul care sufla cu putere si poleiul care provoaca probleme in trafic. Porturile au fost inchise, din cauza vantului puternic care ajunge pana la 80 km/ora, inca de joi.

In Bucuresti a nins toata noaptea, desi Capitala nu se afla sub incidenta codului galben. Primarul Sorin Oprescu a convocat, in noaptea de joi spre vineri, comandamentul de iarna si in mai toate sectoarele au fost scoase pe strazi masinile de deszapezire.

Cod galben de ninsori si viscol in 6 judete (Video)

S-a intervenit in zona podurilor si in apropierea gurilor de metrou si a fost imprastiat material antiderapant. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat, pentru Antena 3, ca in cursul noptii masinile de deszepezire au actionat pe arterele principale, urmand ca vineri dimineata acestea sa ajunga pe strazile din spatele blocurilor.

Ca si anul trecut, sectorul 5 a fost luat pe nepregatite, materialul antiderapant lipsind cu desavarsire. Primaria nu are incheiat contract cu nici o firma de deszapezire.

Porturile din Constanta, inchise din cauza vantului puternic

La ora 7:00, vineri dimineata, circulatia era destul de lejera in Bucuresti, urmand sa se aglomereze odata cu plecarea oamenilor spre munca.

Meteorologii se asteapta la noi caderi de zapada, mai ales in judetele aflate sub incidenta codului galben.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ninsoare cod galben, #ninsoare decembrie Romania, #circulatie zapada , #ninsori