Romania inghetata: Un nou cod de polei inchide drumurile si tine avioanele la sol. Mii de oameni sunt in bezna

Vineri, 25 Ianuarie 2019, ora 23:34
18013 citiri
Romania inghetata: Un nou cod de polei inchide drumurile si tine avioanele la sol. Mii de oameni sunt in bezna
Foto: Arhiva Ziare.com

Vremea rea care a pus stapanire pe Romania, cu vant si ploaie inghetata in mai multe zone din tara, a dat peste cap traficul pe sosele, pe calea ferata, dar si pe aeroporturi.

Numeroase accidente s-au produs in toata tara din cauza conditiilor meteorologice si oamenii au ramas blocati.

Si vremea nu pare sa se imbunatateasca, conform prognozei meteorologilor, care anunta ninsori, lapovita si polei si in urmatoarele zile.

Neplaceri a avut si premierul Viorica Dancila, dupa ce, din cauza conditiilor meteo, avionul cu care se intorcea de la Bruxelles a aterizat de urgenta la Sibiu. Premierul si-a continuat drumul pana la Bucuresti in masina.

Ziare.com v-a prezentat in format LIVE TEXT cum s-a desfasurat ziua intr-o Romanie inghetata:

23:33 - Din cauza poleiului, este inchisa Autostrada Soarelui (A2), intre Lehliu si Drajna.

"CNAIR impreuna cu Politia Rutiera au decis sa interzica accesul tuturor autovehiculelor pe sectorul A2 intre Lehliu (km 64+500) si Drajna (km 105+500), din cauza poleiului depus pe carosabil, care face imposibila deplasarea autovehiculelor in conditii de siguranta", a mai transmis CNAIR.

23:32 - Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere si Politia Romana au decis vineri seara sa interzica accesul autovehiculelor cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe sectorul DN 5, cuprins intre km 19+115 (Centura Bucuresti) si km 62+000 (Vama Giurgiu).

22:46 - Primaria Capitalei anunta ca in toate cele sase sectoare s-au "demarat tratamente de combatere a poleiului", peste 260 de utilaje fiind pregatite sa interina. De asemenea, aproape trei sute de "operatori manuali" vor curata statiile si refugiile STB, si trotuarele din jurul gurilor de metrou.

22:33 - Aproximativ 60 de persoane, care se aflau in 20 de masini, au ramas inzapezite, vineri, in zona sanatoriului Moroeni, din Dambovita, pe drumul care duce spre Padina, in Masivul Bucegi. Turistii au fost salvati dupa aproape opt ore.

22:17 - Circulatia rutiera a fost inchisa, vineri seara, pe autostrada A 3, intre Soseaua de Centura si strada Petricani, din Bucuresti, din cauza poleiului de pe carosabil.

Si pe DN 5 Bucuresti - Giurgiu sunt probleme din cauza poleiului.

22:03 - 17 avioane care trebuiau sa decoleze in aceasta seara de pe teritoriul Romaniei au fost anulate, informeaza Digi24.

21:44 - Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare de vreme severa imediata pentru Bucuresti si alte cateva judete, fiind asteptate depuneri semnificative de polei.

Codul portocaliu este valabil in Capitala de la ora 21:30 pana la ora 03:00.

Tot cod portocaliu este si in judetele Ialomita, Arges, Prahova, Giurgiu, Dambovita, Teleorman, Ilfov si Calarasi. Si aceasta avertizare este valabila tot pana la ora 03:00.

20:22 - In continuare 14.500 de oameni nu au curent din cauza vremii, a anuntat ministrul Energiei, Anton Anton. Varful consumatorilor care au avut de suferit disconfortul lipsei curentului electric a fost inregistrat in jurul orei 16:00, cand a atins numarul de circa 22.000 de consumatori.

In prezent, cele mai mari probleme in tara sunt inregistrate in judetele: Calarasi (5.482 de consumatori), Buzau (2.788) si Braila (2497).

Alte judete afectate, dar cu un numar mai mic de consumatori nealimentati sunt Prahova (1.200), Vrancea (1.136), Olt (800), Dambovita (380), Valcea (159) si Ialomita (55).

18:53 - Politistii au dat, de la inceputul anului si pana pe 22 ianuarie, 72 de sanctiuni contraventionale administratorilor de drumuri, in valoare de peste 200.000 de lei, majoritatea fiind pentru ca nu si-au indeplinit obligatia de a intretine drumurile pe timp de iarna. Alte sapte asemenea sanctiuni au fost date joi.

Aceste masuri au fost luate de politistii rutieri din Capitala, de cei de la Autostrazi, precum si de politistii din judetele Salaj, Satu Mare, Arges, Bihor, Cluj, Maramures, Alba, Arad, Gorj, Mehedinti, Mures, Vaslui, Dambovita, Caras-Severin, Calarasi, Giurgiu si Vrancea.

Conform sursei citate, cele mai multe amenzi au fost aplicate in Bihor (15), Dambovita (10) si Cluj (8).

18:44 - Ploile inghetate au produs polei in 23 de judete, au anuntat, vineri seara, reprezentantii CNAIR, care au prezicat ca s-a intervenit cu peste 4.000 de oameni.

A fost deschisa circulatia pe toate sectoarele de autostrada din tara, dar se mai mentin restrictii de tonaj pe DN 2C intre Costesti (judetul Buzau) si Slobozia (jdetul Ialomita) . In plus, este inchisa circulatia pe DN 67C, sectorul cuprins intre Novaci si Ranca, judetul Gorj.

17:17 - Meteorologii avertizeaza ca este risc mare de producere de avalanse la peste 1.800 de metri, in muntii Fagaras, Bucegi, Tarcu-Godeanu si Parang-Sureanu.

16:37 - Iata recomandarile celor de la ISU pentru cei care sofeaza in conditii de iarna.

15:53 - Sectorul Novaci - Ranca al DN 67C ramane in continuare inchis circulatiei, insa se pot deplasa autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mica de 7,5 t surprinse in zona de codul galben de ninsori si viscol, insa doar insotite de utilajele de deszapezire ale SDN Targu Jiu, atat la urcare cat si la coborare, iar circulatia se desfasoara pe o singura banda, informeaza CNAIR.

15:42 - O autospeciala a SMURD Vaslui, solicitata in localitatea Zapodeni pentru a prelua o femeie in stare de inconstienta, a derapat si a ramas blocata in zapada. In sprijin a fost trimisa o senilata.

Femeia este supraponderala, avand aproximativ 120 de kilograme, iar rudele au refuzat transportul ei pana la ambulanta cu o caruta sau buldoexcavatorul. Echipajul medical a pornit pe jos catre caz.

15:30 - Vremea este severa si in Grecia. MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca vineri e cod portocaliu de vreme nefavorabila.

Sunt prognozate averse de ploaie si furtuni, cu rafale puternice de vant, in cea mai mare parte a tarii. Regiunea Attica este afectata, in mod deosebit, de vremea nefavorabila. Din cauza intensitatii vantului, care poate atinge 9 pe scara Beaufort (viteza de aproximativ 75-88 km/h si valuri inalte de cca. 10 m, care se rastoarna), sunt suspendate cursele maritime din portul Pireu spre insulele Cyclade.

15:22 - Cum drumurile sunt mai putin circulate din cauza conditiilor meteo, autoritatile fac lucrari. Pe DN 11, in judetul Covasna, se monteaza parapet metalic.

14:33 - Toate autostrazile si drumurile nationale din zonele aflate de joi sub incidenta codurilor galbene si portocalii vizand ploi inghetate (freezing rain) sunt deschise in prezent, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Se mentin restrictiile de tonaj (7,5 tone) pe DN 2C intre Costesti (judetul Buzau) si Slobozia (judetul Ialomita) si DN 2B intre Buzau si Braila.

14:08 - Intre timp, in Brasov se fac reparatii pe DN1.

13:55 - Echipele de la Directia de Drumuri si Poduri Buzau curata manual zapada acumulata pe poduri.

13:53 - Iata cum se circula la aceasta ora pe Autostrada A2. Imagini de pe calea 2 (sensul de mers Constanta - Bucuresti), sector Drajna - Lehliu, km 77-78.

13:47 - Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta anunta ca a intervenit cu 92 autoutilaje si s-au raspandit 647,5 tone sare, 22 tone nisip si 13.000 litri produs ecologic si 38.590 litri clorura de calciu, pe drumurile din judet.

13:38 - Potrivit Prefecturii Valcea, stratul de zapada la Obarsia Lotrului a atins 125 cm, iar la Baile Olanesti au cazut 61,8 l/mp de precipitatii sub forma de ploaie, anunta Adevarul.

13:32 - Cinci masini au fost avariate in urma unui accident produs in Ploiesti de un sofer care a pierdut controlul volanului, informeaza Observatorul Prahovean.

13:26 - O femeie de circa 40 de ani a murit, iar doua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 2D, in judetul Vrancea, din cauza zapezii si a poleiului. In incident au fost implicate trei autoturisme, noteaza News.ro.

13:24 - Trenul IR 15027 Galati - Bucuresti are o intarziere de 95 de minute. Astfel, in loc sa ajunga la ora 11:30, sosirea acestuia a fost reprogramata pentru ora 13:05.

In plus, trenul IR 1574 Galati - Bucuresti, care trebuia sa ajunga la ora 12:47, are anuntata o intarziere de 30 de minute.

Intarzieri de cate 20 de minute mai sunt anuntate si pentru trenurile care trebuie sa soseasca de la Budapesta, la 12:30, si de la Iasi, la 13:10, iar de 15 minute cel de la Pitesti, de la 12:41, anunta Mediafax.

13:23 - Sectiile de Urgente ale spitalelor judetene din Galati si Braila sunt asaltate de pacientii care au cazut pe strada din cauza poleiului si s-au ales cu contuzii, traumatisme, entorse si fracturi. De joi dimineata pana vineri, la UPU Galati s-au prezentat 375 de pacienti, iar la Braila aproximativ 100, anunta Mediafax.

13:21 - Pe Str. Popa Nan/ Str. Tepes Voda din Bucuresti, troleibuzele liniilor 70, 79 sunt blocate, din cauza retelei de contact inghetate.

13:19 - Traficul rutier pe sectorul Bucuresti - Drajna Noua (kilometrii 10+500 de metri - 106+800 de metri) al autostrazii A2 s-a reluat, in conditii de iarna. Soferii sunt sfatuiti sa ruleze cu prudenta sporita si viteza adaptata conditiilor de drum.

13:00 - In Bucuresti, pe Calea Calarasilor, in statia Piata Sfantul Stefan, sens Bd. Basarabia, un tramvai din linia 40 s-a defectat. Din aceasta cauza sunt blocate tramvaiele liniilor 14, 40, 55, 56, anunta STB.

12:58 - Circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 202 Strambuta (Hunedoara) - Pietrele Albe (Gorj) a revenit la normal. Deplasarea trenurilor pe acest sector fusese intrerupta dupa ce pe gabaritul liniei de cale ferata a cazut grohotis de pe versanti.

12:54 - In Capitala, bucurestenii intampina mari dificultari in trafic. Oamenii stau si cate 20 de minute in statiile de troleibuz, pentru ca din cauza liniilor inghetate acestea circula cu foarte mare dificultate.

12:47 - Peste 7.000 de gospodarii din 20 de localitati ale judetului Buzau au ramas fara curent electric din cauza ploii inghetate si a vantului, a informat Biroul de presa al Prefecturii Buzau.

12:28 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis noi atentionari. Astfel, de vineri de la ora 12:00 pana duminica la ora 06:00 va fi in vigoare o atentionare de vreme rea valabila pentru toata tara.

De asemenea, de vineri de la ora 14:00 si pana sambata la ora 14:00 va fi in vigoare un cod galben de ninsori insemnate cantitativ in zona Muntilor Banatului, in Carpatii Meridionali si Carpatii de Curbura.

12:00 - In Capitala se anunta ploi, polei, vant, ceata si temperaturi de minus 1 - 0 grade, pana duminica dimineata.

Incepand de vineri seara pana sambata dimineata, in Capitala va ploua si vor fi depuneri semnificative de polei, potrivit prognozei speciale, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie. Vantul va avea intensificari temporare cu rafale de 45 - 55 kilometri pe ora, iar temperatura aerului va fi de minus 1 - 0 grade.

11:44 - Primaria Sectorului 1 din Capitala transmite ca pe bulevardele principale si pe strazile pe care sunt situate obiective sociale - Urgenta 1 (scoli, spitale si sedii administrative) - se circula in conditii normale de iarna. Pana in aceasta dimineata la ora sapte, in Sectorul 1 au fost utilizate 265 de tone de sare si 11 tone de clorura de calciu si s-au executat lucrari specifice.

11:06 - Printre localitatile care au ramas fara curent, se numara si Fantanele din judetul Galati, care are peste 1.500 de locuitori, anunta Agerpres.

10:52 - Purtatorul de cuvant al MAI, comisarul - sef de politie Monica Dajbog, a anuntat ca peste 46 de localitati din 7 judete au ramas fara curent electric. "La acest moment exista unele probleme privind alimentarea populatiei cu energie electrica in 46 de localitati din sapte judete, fiind vorba de aproximativ 14.000 de abonati. Echipele de interventie lucreaza pentru remedierea situatiilor semnalate", a punctat ea.

Autoritatile au recomandat oamenilor sa evite plecarea la drum si daca trebuie sa o faca sa se asigure ca sunt echipati corespunzator.

"Le recomandam persoanelor in varsta sa manifeste prudente crescuta si sa evite plecarile. Recomandam rudelor sa tina legatura cu persoanele vulnerabile. Va recomndam sa stati in zone inchise si sa evitati deplasarea in zone cu panouri publicitare", a transmis Dajbog, amintindu-le si soferilor sa adapteze viteza conditilor meteorologice.

"Pe parcursul noptii trecute s-au inregistrat efecte in noua judete si in municipiul Bucuresti. De asemenea, au fost afectate autostrada A2, opt drumuri nationale, cinci drumuri judetene si o sectie de cale ferata. La acest moment, din cauza poleiului, traficul rutier pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta este oprit de la kilometrul 10 (Bucuresti) pana la kilometrul 106 (Drajna Noua) ", a spus ea.

10:16 - In total, in 24 de ore, la Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov au fost facute 1.921 de solicitari, a anuntat managerul institutiei, Alis Grasu. Potrivit acesteia, 1.044 de solicitari au fost pentru urgente de cod rosu si cod galben.

Alis Grasu a precizat ca 71 de sesizari au vizat traumatisme ale membrelor - fracturi, luxatii, entorse - si 27 de traumatisme ale fetei si capului facute prin cadere.

10:13 - In judetul Buzau, traficul rutier pe DN2B a fost reluat, in conditii de iarna. Se instituie restrictie de tonaj (7,5 tone).

09:43 - Transalpina se va deschide vineri dupa 12:00, cei de la drumuri nationale sunt pe traseu cu utilajele. Cei care urca trebuie obligatoriu sa detina lanturi si trebuie sa parcheze cu grija sa nu blocheze accesul utilajelor de dezapezire.

09:39 - ISU Bucuresti Ilfov intervine pentru degajarea unui copac pe bd. Banu Manta din sectorul 1, cazut pe strada.

09:23 - Un bucurestean a iesit, joi seara, si a imprastiat sare pe trotuare si cateva treceri de pietoni, vrand sa se asigure ca macar in respectivele zone oamenii nu vor aluneca.

09:09 - Din cauza vremii nefavorabile, traficul rutier pe DN2C este intrerupt total pe sectorul Amara - limita cu judetul Buzau, in judetul Ialomita.

09:02 - Televiziunile de stiri anuntasera ca joi seara un bucurestean a ajuns la spital cu picioarele amputate dupa ce a alunecat si a cazut sub un tramvai, insa este vorba despre doua persoane in aceasta situatie.

08:54 - In judetul Ialomita, traficul rutier pe DN2C si DN1D s-a reluat, in conditii de iarna. De asemenea, restrictia de tonaj (7,5 tone) de pe DN2A a fost ridicata.

08:53 - O avertizare de tip now casting de tip cod portocaliu de polei este valabila pentru judetul Vrancea pana la ora 11:00.

08:52 - In Moldova, acum ninge in judetele Bacau, Iasi, Suceava, Botosani, Vrancea si Neamt, burniteaza in judetul Vaslui, cu ploi si lapovita in judetul Galati. Temperatura aerului in regiune este cuprinsa intre -8 grade C la Suceava si -2 grade C la Galati.

Carosabilul este acoperit cu polei in judetul Galati (DN 24D), umed cu zapada framantata in strat de 0-3 cm in judetele Vaslui, Bacau, Suceava, Botosani, Vrancea si Neamt, respectiv umed cu zapada framantata 0-1 cm in judetele Iasi si Galati.

08:50 - Autoritatile anunta ca pe DN 17, pasul Tihuta, carosabilul este la negru la limita judetelor Suceava si Bistrita-Nasaud.

08:44 - In judetul Cluj, traficul auto pe DN1 (E60) a fost reluat, pe un fir alternativ. Acesta fusese oprit total la km 520+300 de metri, intre localitatile Saula si Izvorul Crisului, dupa ce o autoutilitara s-a rasturnat pe carosabil.

08:39 - Traficul auto pe DN6, in judetul Ilfov, a fost reluat in conditii normale. Acesta fusese intrerupt din cauza unui accident rutier (un pieton a fost accidentat mortal de catre un autoturism), produs pe drumul catre Alexandria la km 13, pe raza localitatii Bragadiru.

08:35 - Un sofer a pierdut controlul volanului in Babeni, judetul Valcea, si a ajuns intr-un sant, aterizand pe niste tevi, conform Vocea Valcii.

08:32 - "Efectele sunt mai mult pe drumuri. Au fost inchise temporar mai multe drumuri din cauza poleiului. Au fost si copaci cazuti. Nu au fost probleme grave, care sa nu poata sa fie rezolvate sau care sa duca la izolarea unor oameni. Au fost masini derapate, mai ales cele mari, de aceea exista restrictii. Sper sa revina la normalitate dupa ce trece fenomenul de ploaie inghetata cu care ne-am confruntat", a declarat secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, la Digi 24.

08:29 - ISU Bucuresi Ilfov a actionat in ultimele 24 de ore pentru indepartarea a 20 de copaci cazuti pe carosabil si pe opt autoturisme, doi stalpi rupti si doi copaci cazuti pe carosabil in jud Ilfov.

08:27 - La intrarea in Capitala trenurile circula in conditii speciale intre Buftea si Bucuresti Nord, pe ambele sensuri, din cauza poleiului depus pe linia de contact.

"Din cauza poleiului depus intr-un strat gros pe linia de contact apar fluctuatii de tensiune si implicit intreruperi de alimentare cu energie electrica a locomotivelor, ceea ce necesita o noua conectare a acestora linia de contact pentru a-si putea continua mersul", au spus reprezentantii CFR SA, citati de Agerpres.

08:15 - Un accident rutier s-a produs in aceasta dimineata in localitatea Ovidiu, din judetul Constanta. In urma incidentului, o persoana a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral, anunta Ziua de Constanta.

08:10 - Sase curse care trebuiau sa aterizeze joi noapte si vineri dimineata pe Aeroportul Henri Coanda au fost anulate, din cauza conditiilor meteorologice. Doua dintre acestea sunt curse operate de Wizz Air: de la Barcelona, care trebuia sa aterizeze la ora 1:55, si de la Sheffield, programata la 3:10. Aceleasi curse au fost anulate aseara, la ora 18:40, respectiv 19:45, la plecare.

De asemenea, urmatoarele patru curse Tarom care trebuiau sa ajunga pe Otopeni, in aceasta dimineata, au fost anulate: Suceava (6:55), Chisinau (6:55), Baia Mare (7:00) si Timisoara (7:00).

08:04 - Si trenurile inregistreaza intarzieri de pana la 50 de minute in Gara de Nord din Bucuresti. 7 trenuri sunt afectate in acest moment.

07:58 - Pe aeroportul Henri Coanda mai multe zboruri au intarzieri sau chiar sunt anulate. Intarzierile sunt intre 30 si 100 de minute, anunta Europa FM.

07:57 - La terminalul Ghencea, un tramvai de pe linia 41 a deraiat si din aceasta cauza este blocata circulatia tramvaielor. Pentru preluarea calatorilor, STB SA a introdus o linie naveta de autobuze. STB anunta si ca din cauza conditiilor meteo, firul de contact este inghetat, iar circulatia troleibuzelor se desfasoara cu greutate, cu perioade de stationare.

07:56 - In Capitala, o persoana a fost grav ranita, vineri seara, dupa ce a alunecat sub un tramvai din cauza poleiului, informeaza Antena 3.

07:55 - Circulatia auto pe sensul Bucuresti - Alexandria al DN6 este intrerupta la km 13, in Bragadiru (judetul Ilfov), din cauza unui accident rutier (un pieton a fost accidentat grav de catre un autoturism) . Pe sensul sus-mentionat, traficul este deviat provizoriu pe o strada laterala.

Din cauza poleiului, traficul rutier pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta este oprit de la kilometrul 10+500 de metri (Bucuresti) pana la kilometrul 106 + 800 de metri (Drajna Noua), conform Centrului Info Trafic al Politiei Romane.

In judetul Gorj, traficul rutier este oprit pe DN 67C, intre localitatile Novaci si Ranca, pe tronsonul kilometric 16 - 34+800 de metri.

In judetul Ialomita, tot din cauza poleiului de pe carosabil, sunt inchise doua drumuri nationale: DN2C, pe tronsonul Amara - limita cu judetul Buzau si DN1D, pe tronsonul Urziceni - limita cu judetul Buzau. De asemenea, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pe DN2A (Urziceni - limita cu judetul Constanta) s-a impus restrictie de tonaj (7,5 tone).

In judetul Buzau sunt inchise doua drumuri nationale: DN2B, pe tronsonul Buzau - limita cu judetul Braila si DN2C, pe tronsonul Costesti - limita cu judetul Ialomita.

07:54 - La munte, viscolul a creat probleme serioase in Bucegi. Din cauza conditiilor meteo, instalatiile de transport pe cablu au fost oprite. Mai mult de 100 de persoane au ramas blocate la Cota 2000, in zona telegondolei, si alte cateva zeci pe partia Valea Soarelui, informeaza TVR1.

De asemenea, un autocar in care se aflau 40 de copii a ramas blocat, joi seara, din cauza zapezii, pe drumul care duce din Sinaia la Cota 1400, conform Antena 3.

07:53 - In judetul Gorj, drumarii au ajutat mai multi soferi blocati pe drumul spre Ranca, informeaza TVR 1.

In Dambovita, vremea rea a dus si la un scandal intre institutii. Drumul judetean 713 - Cota 100 - Platoul Padina a fost inchis din cauza avalanselor. Insa Consiliul Judetean a decis sa-l deschida fara avizul Politiei Rutiere. Apoi, Politia Rutiera a anuntat ca circulatia ramane inchisa si a amendat Consiliul Judetean pentru ca a redeschis drumul fara aviz. Totusi, cat drumul a fost deschis, cateva zeci de masini au urcat pe munte.

07:52 - In judetul Mures, multi soferi au derapat si au aterizat fara control in sant. Si o ambulanta, care era in misiune sa transporte un bolnav la spitalul din Targu Mures, a alunecat pe gheata si s-a izbit de un garaj, informeaza Pro Tv.

07:51 - In judetul Galati, un autocar din Republica Moldova a derapat si 3 pasageri au fost raniti. Accidentul s-a prous in localitatea Cosmesti, iar ranitii au fost transportati la spitalul din Tecuci.

07:50 - Circulatia feroviara a fost afectata, fiind inchisa vineri dimineata pe sectia de cale ferata 202, intre localitatile Strambuta (judetul Hunedoara) si Pietrele Albe (judetul Gorj), dupa ce pe gabaritul liniei de cale ferata a cazut grohotis de pe versanti.

De asemenea, din cauza cetii dense, porturile Midia si Mangalia au fost inchise. Din acelasi motiv, porturile Constanta Nord si Constanta Sud-Agigea sunt deschise, insa doar maritim.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#polei probleme trafic, #vreme rea trafic , #ninsori