Cazul Caracal: Avocatul suspectului explica ce probe s-au gasit in locuinta si de pe ce telefon a sunat Alexandra la 112

Duminica, 28 Iulie 2019, ora 13:24
13712 citiri
Cazul Caracal: Avocatul suspectului explica ce probe s-au gasit in locuinta si de pe ce telefon a sunat Alexandra la 112
Foto: Politia Romana/Mediafax/Hepta.ro

Avocatul lui Gheorghe Dinca spune ca nu au aparut probe noi in acest caz, iar anchetatorii au prelevat din locuinta acestuia fragmente de oase, fire de par si haine, care urmeaza sa fie analizate. In schimb, nu s-au gasit pete de sange vizibile. Avocatul spune ca Alexandra a sunat la 112 de pe telefonul suspectului si ca in locuinta au fost gasite trei telefoane ale acestuia. Barbatul sustine in continuare ca nu este vinovat, dar coopereaza cu anchetatorii.

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dinca le-a declarat, duminica, jurnalistilor ca la locuinta barbatului, acolo unde anchetatorii fac in continuare verificari, se afla si sotia acestuia, dar ea nu este implicata in cautari si face treburi gospodaresti. El spune ca sotia a fost surprinsa de acuzatiile care i se aduc barbatului si nu il credea capabila de asa ceva.

"Se afla si sotia suspectului la locuinta, dar cu activitati gospodaresti, nu e cu nimic implicata. (...) Am discutat cu dansa in cursul zilei de ieri, am vrut sa vad cum a decurs relatia dumnealor in trecut, au 42 de ani de casatorie, cu patru copii, realizati toti, la casele lor. E un om, din descrierea sotiei, care a fost un sot normal, care si-a indeplinit rolul de sot pe toata aceasta perioada si care in opinia sotiei dansului in niciun caz nu putea fi banuit de asa ceva si a ramas total surprinsa cand a auzit acuzatiile de care este banuit", a afirmat avocatul.

El sustine ca atitudinea barbatului nu s-a schimbat, sustine ca este nevinovat, dar colaboreaza cu anchetatorii si raspunde la intrebarile acestora.

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la Casa Groazei. Cautarile au fost reluate pe lac

Suspectul Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El neaga acuzatiile si contesta masura

Avocatul a precizat ca in mod oficial nu au aparut alte probe in acest dosar.

"Nu sunt alte probe in plus fata de ce a fost pana in prezent. Deocamdata se cauta, dar mai mult decat a fost nu s-a descoperit. (...) Mai mult decat este in referatul cu propunerea de arestare preventiva la nivel probatoriu la ora actuala nu se cunoaste in mod oficial", a explicat avocatul din oficiu.

El a mentionat ca la cautarile din curtea barbatului au fost prelevate niste fragmente de oase, fire de par si haine.

Intrebat daca au fost si alte persoane in afara lui Gheorghe Dinca pe proprietatea acestuia, in aceasta saptamana, pana la descinderea politistilor, avocatul din oficiu a raspuns: "A dat declaratie si a relevat faptul ca in perioada de marti, 23 iulie si pana cand s-a descins la dumnealui in curte pe 26 iulie nu a fost decat dansul in aceasta incapere".

Avocatul a mentionat ca anchetatorii au ridicat cele trei telefoane gasite in locuinta, toate fiind ale lui Gheorghe Dinca.

Intrebat daca apelurile pe care Alexandra le-a facut la 112 de pe unul dintre telefoane se vor gasi, avocatul a raspuns: "In mod cert se vor gasi".

El a precizat ca ramasitele care par umane nu erau ascunse, ci erau in curtea casei, iar Gheorghe Dinca nu a dat anchetatorilor nicio explicati despre dintii gasiti in gospodaria sa.

Intrebat daca exista urme de sange in casa, avocatul din cadrul Baroului Dolj a raspuns: "Nu exista, cel putin vizibile. Mai departe nu cunosc. (...) E in curtea dansului o placa pe care intr-adevar in mod vizibil sunt urme de sange, dar specialistii spun ca e de natura animala. Dansul are nutrii aici, are pasari".

Cazul Caracal: Primele teste ADN confirma ca oasele gasite sunt umane si ca Alexandra a fost in masina suspectului

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#avocat suspect Caracal telefon Alexandra, #dovezi caz Caracal Alexandra , #omor