Criminala de la metrou a fost transferata la Jilava. Detinutele protesteaza

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 16:48
6962 citiri
Criminala de la metrou a fost transferata la Jilava. Detinutele protesteaza

Magdalena Serban, femeia acuzata ca a omorat o tanara dupa ce a impins-o pe sinele de metrou, a fost transferata din arestul Politiei Capitalei la Spitalul Penitenciar Jilava.

"Femeia se afla in custodia Spitalului Penitenciar Jilava si este supravegheata din punct de vedere medical. Ea a fost adusa pe 13 decembrie, ieri seara.

Medicul curant va decide, in functie de diagnostic, perioada spitalizarii", a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Spitalului Penitenciar Jilava, Denisa Ene.

Ea a precizat ca datele medicale si diagnosticul unei persoane sunt confidentiale.

Potrivit unor surse judiciare, femeile aflate in celula unde urma sa fie transferata Magdalena Serban, din arestul central al Politiei Capitalei, au protestat fata de prezenta acesteia.

Femeia de 36 de ani care a impins o tanara pe linia de metrou in statia Dristor a fost arestata preventiv pentru 30 de zile miercuri. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, insa este executorie.

Femeia a fost pusa sub acuzare de procurorii Parchetului Capitalei pentru savarsirea infractiunilor de omor calificat si tentativa de omor.

Procurorii sustin ca, marti, in jurul orei 19:54, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, Magdalena Serban a impins o tanara spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul.

Urmare a acestor actiuni, tanara a fost lovita de trenul ce intra in statie si a decedat.

Femeia a fost implicata, cu cateva ore inainte, intr-un incident cu o alta tanara, pe care a impins-o spre linia de metrou in statia Costin Georgian, insa aceasta nu a patit nimic.

Citeste si

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...