Criminala de la metrou vrea sa fie confruntata cu prima victima

Miercuri, 20 Decembrie 2017, ora 14:37
5368 citiri
Criminala de la metrou vrea sa fie confruntata cu prima victima

Femeia acuzata ca a omorat o tanara dupa ce a impins-o pe sinele de metrou la Dristor le-a cerut, miercuri, judecatorilor de la Curtea de Apel sa fie pusa in libertate.

Aceasta a sustinut ca vrea sa fie confruntata cu victima care a scapat cu viata in statia Costin Georgian.

Magdalena Serban a fost adusa de dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat contestatia ei la decizia de arestare preventiva.

Potrivit unor surse judiciare, in momentul in care a fost adusa in sala de judecata, cativa arestati aflati in boxa au strigat: "criminala!".

Sursele mai spun ca Magdalena Serban a fost incoerenta in declaratia data in fata magistratilor.

Ea le-a cerut judecatorilor sa fie plasata in arest la domiciliu sau control judiciar si a precizat ca locuieste in Craiova.

Femeia a aratat ca se afla in greva foamei si ca a fost lovita in arest de un gardian. Ea a solicitat in instanta o confruntare cu tanara din statia de metrou Costin Georgian.

Conform surselor, femeia a mai sustinut ca a avut "o discutie" cu prima tanara, iar cu a doua "o altercatie", dar ca nu a vazut cand aceasta din urma a cazut sau cand a venit metroul.

Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, a fost arestata preventiv pe 13 decembrie de catre Tribunalul Bucuresti, ea fiind acuzata de omor calificat si tentativa de omor.

Procurorii sustin ca, pe 12 decembrie, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, Magdalena Serban a impins o tanara spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul.

Urmare a acestor actiuni, tanara a fost lovita de trenul ce intra in statie si a decedat.

Cu cateva ore inainte, femeia a incercat sa impinga o alta tanara spre linia de metrou in statia Costin Georgian, insa aceasta s-a opus si nu a patit nimic.

Magdalena Serban va fi supusa unei expertize psihiatrice, ea fiind internata la Spitalul Penitenciar Jilava.

Citeste si:
Ce interese sunt în spatele creșterilor salariale anunțate de guvern doar pentru anumite categorii de bugetari
Ce interese sunt în spatele creșterilor salariale anunțate de guvern doar pentru anumite categorii de bugetari
Guvernul n-a mai așteptat decizia CCR cu privire la două proiecte de lege privind măriri salariale pentru anumite categorii de bugetari și pregătește o Ordonanță de urgență (OUG) în...
Nicușor Dan îl contrazice pe ministrul Transporturilor: ”Metroul nu este subvenționat de alte localități din țară”
Nicușor Dan îl contrazice pe ministrul Transporturilor: ”Metroul nu este subvenționat de alte localități din țară”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, l-a contrazis luni, 8 august, pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a declarat că localităţi din România subvenţionează metroul din...
Comentarii