Italianca acuzata ca si-a aruncat pe podea bebelusul in varsta de doua luni, intr-un hotel din Timisoara, este trimisa in judecata pentru tentativa de omor

Miercuri, 05 August 2020, ora 13:38
2736 citiri
Italianca acuzata ca si-a aruncat pe podea bebelusul in varsta de doua luni, intr-un hotel din Timisoara, este trimisa in judecata pentru tentativa de omor
Foto: Facebook/Stiri din Timis

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au finalizat rechizitoriul in cazul tinerei din Italia care, in timp ce era cazata la un hotel din Timisoara, in urma unui conflict cu concubinul ei, si-a trantit pe podea baietelul de numai doua luni. Femeia a fost trimisa in judecata pentru tentativa de omor.

"In noaptea de 23.05.2020, in jurul orei 04:35, in timp ce se afla in incinta Hotelului Reghina Blue din Timisoara, pe fondul unui conflict anterior avut cu concubinul sau, in mod intentionat, inculpata G.E. l-ar fi aruncat din brate pe baietelul lor minor, in varsta de doua luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului, actiune violenta in urma careia minorul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar in final a cazut si s-a lovit cu capul de podea, fiindu-i produse in acest mod mai multe leziuni traumatice care au necesitat 25 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare si care i-au pus in primejdie viata", transmit procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, intr-un comunicat de presa, de miercuri.

Astfel, procurorii au dispus trimiterea femeii in judecata, in stare de arest preventiv, pentru infractiunii de violenta in familie - tentativa de omor comisa asupra unui membru de familie (fiul).

Dosarul a fost inaintat judecatorilor de la Tribunalul Timis.

Bebelusul a fost aruncat, in luna mai a.c., chiar in holul hotelului din Timisoara unde mama, o italianca de 21 de ani, era cazata inca de la externarea din Maternitatea Bega, unde l-a adus pe lume pe micut.

La un moment dat, tanara a facut o criza de gelozie, nemultumita ca iubitul, un roman cu 17 ani mai in varsta decat ea, tatal bebelusului, a anuntat-o ca pleaca in oras. Italianca i-a facut reprosuri, iar in cele din urma scandalul a degenerat. Femeia si-a aruncat pur si simplu din brate bebelusul pe podeaua din holul hotelului.

O ambulanta si politia au fost chemate la hotel. Bebelusul a fost preluat de medici si dus la Spitalul de Copii impreuna cu tatal, iar mama a fost luata de politisti si dusa la audieri la Sectia 2.

Copilasul a fost investigat de medici, atat la Spitalul de Copii "Louis Turcanu", cat si la Spitalul Judetean Timisoara. La cea din urma unitate sanitara, un neurochirurg l-a consultat pe micut si i s-a facut o analiza de tip Computer Tomograf. Doctorii au vrut sa se asigure ca nu are leziuni grave la nivelul capului si al coloanei vertebrale. Bebelusul a suferit un traumatism cranio cerebral. Medicii legisti au facut si ei o expertiza si au consemnat ca agresiunea i-a pus micutului viata in pericol.

Italianca, in varsta de 21 de ani, a venit in martie la Timisoara sa-si viziteze iubitul roman, in varsta de 38 de ani, tatal bebelusului. A nascut prematur copilasul si a mai ramas in grija doctorilor pana cand clinica a fost declarata spital suport pentru COVID 19, iar femeia si copilul au fost transferati pentru o perioada la Spitalul de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara.

Ramasa in Romania din cauza pandemiei, tanara nu s-a mai putut intoarce in Italia, in zona Lombardia, de unde este de loc. S-a cazat la hotelul din Timisoara unde cheltuielile i-au fost acoperite de parintii ei. Tatal micutului a vizitat-o constant, iar cei doi s-au mai certat zgomotos si in alte zile.

Femeia a fost arestata preventiv pentru tentativa de omor de Tribunalul Timis. Ea mai are acasa, in Lombardia, un copil de aproximativ 3 ani.

Sora lui Mircea Badea a făcut anunțul neașteptat. Nu se mai poate trăi aici. Sunt jafuri cu kalașnikoave!
Sora lui Mircea Badea a făcut anunțul neașteptat. Nu se mai poate trăi aici. Sunt jafuri cu kalașnikoave!
Sora lui Mircea Badea, Naty, a anunțat pe rețelele sociale că nu se mai poate trăi în țara unde s-a mutat în 2021. Naty Badea, corespondent Antena 3, s-a mutat în 2021 în Italia,...
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Selecționerul Edi Iordănescu a primit o veste neplăcută de la unul dintre cei mai în formă internaționali români, în perspectiva participării României la Euro 2024. Astfel, Olimpiu...
#pandemie, #stare de urgenta, #Italia, #Romania, #Lombardia, #Timisoara, #bebelus, #traumatism , #omor