Când trecem la ora de iarnă. Ar putea fi ultimul an în care dăm ceasul înapoi
Stiri / ora de iarna
Comisia Europeană a cerut renunțarea la trecerea la ora de iarnă începând din 2022. România va trece la ora de iarnă în noaptea de 30 spre 31 octombrie, când ora 4.00 va deveni ora 3.00, deci vom dormi cu o oră în plus. Anul 2021 ar putea fi ultimul în care dăm ceasul înapoi. Comisia Europeană a cerut renunțarea la acest ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei ora de iarna . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: ora de iarna.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - ora de iarna, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.