Un procuror al Sectiei Speciale se va intalni azi cu tatal Alexandrei (Surse)

Luni, 29 Iulie 2019, ora 08:23
5996 citiri
Un procuror al Sectiei Speciale se va intalni azi cu tatal Alexandrei (Surse)
Foto: Arhiva Ziare.com

Un procuror al Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie se va intalni in cursul zilei de luni cu tatal Alexandrei, au declarat surse apropiate anchetei.

"Faptul ca maine, la Caracal, se va deplasa un procuror specializat in anchetarea magistratilor din cadrul Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie este un lucru binevenit. Vor fi audiati pe rand procurorii, judecatorii si toti politistii, astfel incat sa iasa la iveala tot adevarul.

Eu nu intru in dezbateri pro si contra SIIJ. Este foarte bine ca vin si ancheteaza", a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, pentru Mediafax.

Surse apropiate anchetei au declarat ca un procuror va ajunge luni la Caracal pentru a verifica modul in care au actionat procurorii.

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a anuntat inca de vineri ca s-a sesizat din oficiu cu privire la imprejurarile in care organele de urmarire penala au actionat/nu au actionat in contextul cercetarilor care s-au derulat in cauza privind disparitia adolescentelor din Olt.

Amintim ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, si-a recunoscut, duminica, ambele crime, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei.

Citeste si Procurorii confirma ca Alexandra a fost ucisa dupa ce a sunat la 112. Gheorghe Dinca, cercetat pentru omor calificat

#sectie investigare magistrati Caracal investigatie , #Parchet