Pedofil suprins in timp ce agresa o fetita intr-un parc. O femeie l-a fotografiat si a anuntat politia. Barbatul era eliberat conditionat

Joi, 08 Iulie 2021, ora 18:16
5759 citiri
Pedofil suprins in timp ce agresa o fetita intr-un parc. O femeie l-a fotografiat si a anuntat politia. Barbatul era eliberat conditionat
Fetita s-a urcat pe mopedul pedofilului si a plecat FOTO: stirimed.ro

Un barbat de 46 de ani, din Cluj Napoca, a fost retinut de catre politisti dupa ce a agresat sexual o fetita in parcul de la Expo Transilvania, din Cluj Napoca.

Pedofilul a mai fost condamnat in 2017, la cinci ani de inchisoare pentru ca ar fi agresat sexual alte trei minore, fiind eliberat conditionat in anul 2020, pentru buna purtare, scrie Foaietransilvana.ro.

O tanara mama care a vazut toata scena a povestit pentru stirimed.ro ceea ce s-a intamplat in parcul de la Expo Transilvania.

"Eram cu baietelul meu de mana, mergeam catre statia de autobuz. Am trecut pe langa parc si l-am vazut pe barbat ca ii ridica fetitei fusta. Mi s-a parut dubios, insa am trecut mai departe. Dupa cativa pasi m-am intors, sa vad ce fac, pentru ca nu mi se parea un comportament normal.

In acel moment fetita, care are, cred, maxim 10 ani, era dezbracata, intinsa pe spate in iarba, iar el o mangaia pe picioare si in zona intima. M-am dus langa ei si am strigat "Ce faceti acolo?". Mi-a raspuns ca face fetita pipi. Si am zis: "Pai asa face un copil pipi? Eu acum chem Politia".

Mi-am scos telefonul, eram efectiv socata, el intre timp i-a dat fetitei chiloteii si a urcat pe moped. Am apucat insa, sa ii fac poze", a spus femeia care a vazut intreaga scena.

Martora a spus ca a strigat dupa ajutor, insa nu a reactioant nimeni. A sunat la 112 si a chemat politia

Agresorul a fost retinut

Dupa apelul la 112, in cel mai scurt timp o patrula de politisti de la Sectia 2, din cadrul Politiei municipiului Cluj Napoca a plecat im cautarea barbatului. Acesta a fost prins si dus la audieri.

In cele din urma un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj Napoca a dispus ca pedofilul sa fie retinut pentru 24 de ore.

"In urma sesizarii la numarul unic de urgenta 112, la nivelul municipiului s-au constituit cu operativitate echipaje de politisti in vederea depistarii barbatului, acesta fiind identificat dupa aproximativ 10 minute de la solicitare. Precizam faptul ca la momentul depistarii, minorul nu se afla in prezenta acestuia. Totodata, au fost demarate verificari pentru stabilirea locului in care se afla minorul, copilul fiind gasit la domiciliu, alaturi de reprezentantii legali. Barbatul a fost condus la sediul unitatii de politie, in acest moment fiind efectuate cercetari privind comiterea infractiunii de agresiune sexuala, urmand a fi dispuse masurile legale care se impun", au transmis politistii.

Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Un tânăr de 18 ani din Teleorman a fost arestat preventiv pentru viol. Victima are 67 de ani
Poliția a anunțat că un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Teleorman a fost reţinut şi apoi arestat preventiv sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu. El a mers la...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#pedofil, #agresiune sexuala, #parc Cluj Napoca , #pedofil