UPDATE VIDEO Un pedofil care se dadea drept medic a fost retinut de politie, in Capitala. Este acuzat de mai multe fapte de agresiune sexuala si viol

Joi, 01 Octombrie 2020, ora 21:30
10526 citiri
UPDATE VIDEO Un pedofil care se dadea drept medic a fost retinut de politie, in Capitala. Este acuzat de mai multe fapte de agresiune sexuala si viol
Vasile Comand a fost audiat de politie FOTO amator

Un barbat de 37 de ani din Bucuresti a fost retinut de politie joi, 1 octombrie 2020, pentru

comiterea mai multor infractiuni de agresiune sexuala si viol asupra unor minori, baieti.

Potrivit unor surse judiciare ar fi vorba despre Vasile Coman, un barbat cercetat si in trecut pentru ca s-a prezentat drept medic SMURD si apropiat al lui Raed Arafat, inseland mai multe firme.

Masura retinerii in acest dosar a fost luata dupa ce, "la data de 21.09.2020, la o sectie de politie s-a prezentat o persoana, insotita de fiul sau minor, care a reclamat faptul ca in urma cu cateva zile, baiatul ar fi fost agresat sexual de catre un barbat, care s-a prezentat ca fiind medic si care l-a atins in zonele intime", a transmis Politia Capitalei.

Din datele furnizate la acel moment reiesea faptul ca minorul a fost condus la adresa de catre un alt baiat, de varsta apropiata.

Se dadea drept medic si ii agresa pe baieti

Cercetarile au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din Politia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, iar investigatiile efectuate au condus la identificare altor trei minori au interactionat cu persoana indicata drept medic.

"In urma audierilor si probatoriului administrat in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca barbatul s-ar fi prezentat drept medic, afisand in acest sens si un anumit instrumentar medical, si ar fi procedat la anumite examinari corporale asupra minorilor, precum si la alte gesturi si acte de natura sexuala.

Activitatea de cercetare penala a condus la identificarea barbatului, astazi fiind pus in aplicare un mandat de perchezitie la locuinta sa", a mai transmis Politia.

Au fost identificate si ridicate in vederea continuarii cercetarilor mai multe probe si mijloace de proba - stampile, instrumentar medical, halate de tip medical si documente care i-ar fi atestat profesia.

Barbatul a fost condus la audieri si ulterior retinut.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, sub aspectul savarsirii infractiunilor de agresiune sexuala, viol si exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Turneul lui Ion Țiriac de la București s-a ”golit” de vedete. Ce-au făcut românii
Turneul lui Ion Țiriac de la București s-a ”golit” de vedete. Ce-au făcut românii
Trei nume importante, Stan Wawrinka, Denis Shapovalov şi Lorenzo Sonego, au părăsit turneul de tenis Ţiriac Open (ATP 250), dotat cu premii totale de 579.320 de euro, după ce au pierdut...
Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Ministra germană de Interne Faeser a vizitat ieri și azi Bulgaria și România. Schengen, migrația ilegală și siguranța suporterilor la campionatul european de fotbal au fost temele discutate...
#pedofil, #violator, #minori agresati sexual, #Bucuresti , #pedofil