Averile gasite in casele medicilor de la Spitalul de Arsi - procurorii au cerut o masina de numarat banii

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 16:04
9979 citiri
Averile gasite in casele medicilor de la Spitalul de Arsi - procurorii au cerut o masina de numarat banii

Anchetatorii au descoperit sume de bani foarte mari la domiciile medicilor de la Spitalul de Arsi din Bucuresti suspectati ca au luat mita pentru a face operatii estetice trecute in documente ca fiind interventii chirurgicale ce pot fi decontate de stat.

Potrivit unor surse judiciare citate de Digi 24, sumele de bani gasite la adresele unde vineri dimineata au avut loc perchezitii au fost atat de mari, incat procurorii au avut nevoie de o masina de numarat bani pentru a vedea despre ce valori este vorba.

Perchezitii la Spitalul de Arsi: Astarastoae - Ma deranjeaza, se puteau face si fara mediatizare

Astfel, potrivit surselor citate, in casa unuia dintre medici au fost gasita suma de 60.000 de euro, iar la domiciliile altor dosctori s-au gasit 70.000 de euro sau chiar 200.000 de euro.

Conform Mediafax, medicii vizati de ancheta incasau intre cateva sute de euro si cateva mii de euro pentru o interventie chirurgicala estetica decontata de CNAS. Astfel, ei reuseau sa stranga, luna de luna, intre 15.000 si 20.000 de euro.

Perchezitii la Spitalul de Arsi - sesizarea, facuta de DIPI si un denuntator (Video)

Procurorii si politistii au descins, vineri dimineata, la 22 de adrese din Bucuresti si la Spitalul de Arsi din Capitala, la persoane suspectate de frauda privind internarea pacientilor.

Suspectii, majoritatea cadre medicale, sunt banuiti ca faceau internari in baza unor diagnostice false, realizand apoi operatii estetice ce erau decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Medicii de la Spitalul de Arsi au ajuns la audieri la Politia Capitalei rand pe rand, imediat dupa manager. Primul, a sosit Victor Schwartz, supranumit "chirurgul vedetelor". Numele sau mai apare intr-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT Prahova pentru aderare la un grup infractional organizat, aminteste Digi24.

Una dintre tinerele care a apelat la serviciile unuia dintre medicii de la Spitalul de Arsi spune ca a platit 2.000 - 3.000 de euro pentru un implant, pret asemanator unuia practicat la o clinica privata. Ea marturiseste insa ca a apelat la medicul "Stan care i s-a parut super bun".

Aceleasi sume au fost pronuntate si de alte doua tinere care au fost operate prin aceeasi metoda la Spitalul de Arsi.

Anchetatorii urmeaza sa stabileasca prejudiciul adus statului - dupa finalizarea cercetarilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#bani gasiti case medici, #perchezitii spital Arsi Bucuresti, #perchezitii medici operatii estetice , #perchezitii
Comentarii
Poza Uniunea Satanisto Leninista
Uniunea Satanisto Leninista
rank 5
Poza Constant
Constant
rank 5
Din articol inteleg ca romanilor le plac mamelele bine implantate!