Perchezitii la interlopi din Bucuresti: Clanul Duduianu jefuia tir-urile chiar si din mers

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 09:18
6678 citiri
Perchezitii la interlopi din Bucuresti: Clanul Duduianu jefuia tir-urile chiar si din mers
Foto: Arhiva Ziare.com

Politistii din Ilfov si cei ai IGPR efectueaza luni 10 perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Arges si Prahova si pun in executare mandate de aducere emise pe numele unor persoane banuite de mai multe furturi din autovehicule si talharii.

Potrivit B1 TV, este vorba despre membrii clanului Duduianu, care s-ar fi laudat mai tot timpul pe retele de socializare de banii de care dispun.

"In fapt, cei in cauza, 10 barbati, cu varste cuprinse intre 18 si 42 de ani, ar fi comis mai multe furturi de bunuri transportate in autotrenuri, in timpul deplasarii, pe rutele de transport rutier, prin ruperea sigiliilor si taierea prelatei vehiculului, precum si furturi din autoturisme, prin metoda inteparii anvelopei", informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

In cazul furturilor din autotrenuri, cei in cauza sunt banuiti ca ar fi incadrat, in trafic, cu propriile autoturisme, autovehiculul vizat, iar in mers una dintre persoane ar fi urcat de pe capota autoturismului in autotren si ar fi sustras bunuri.

In ceea ce priveste furturile din autoturisme, acestia ar fi intepat anvelopele masinilor, profitand de incetinirea acestora, in trafic, iar cand soferul oprea pentru remedierea avariei ar fi sustras genti si alte bunuri de valoare aflate la vedere.

In anumite cazuri, pentru a-si asigura scaparea si pastrarea bunurilor sustrase, ar fi folosit acte de violenta asupra victimelor.

Politistii din Ilfov si cei ai Directiei de Operatiuni Speciale - IGPR efectueaza perchezitiile sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov.

Din investigatii, a reiesit ca faptele ar fi fost savarsite in special in judetul Ilfov, pe centura Bucurestiului, dar si in judetele Arges si Ialomita.

"Cei in cauza vor fi condusi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov pentru audieri, urmand ca in functie de probatoriul administrat, sa fie prezentati magistratilor, cu propunere de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de constituire de grup organizat in vederea comiterii de infractiuni, furt calificat, talharie calificata si dare de mita", se arata in comunicat.

In noaptea de 20 spre 21 noiembrie, persoanele banuite ar fi urmarit un autotren care transporta aparatura electronica si electrocasnica, pe ruta Chiajna-Timisoara, din care, prin modul de operare descris, ar fi sustras 79 de laptopuri si alte aparate electrocasnice. Prejudiciul, in valoare de 40.000 de euro, a fost recuperat.

La data de 28 octombrie, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, membrii gruparii ar fi intepat anvelopa unui autoturism, iar in momentul in care soferul remedia avaria, ar fi deposedat o femeie aflata in masina, prin violenta, de o geanta in care se aflau 3.000 de lei si 700 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#perchezitii clanul Duduianu hoti, #perchezitii interlopi Duduianu furt talharie , #perchezitii