Presedintele CJ Mehedinti confirma perchezitiile: Sunt acasa, plecam apoi la Consiliul Judetean

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 12:12
1859 citiri
Presedintele CJ Mehedinti confirma perchezitiile: Sunt acasa, plecam apoi la Consiliul Judetean

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Mehedinti, Adrian Duicu, a confirmat ca au loc perchezitii la locuinta sa, precizand ca va pleca apoi, impreuna cu anchetatorii, la sediul CJ.

"Sunt acasa, sunt in perchezitii, o sa plecam apoi la Consiliul Judetean", a declarat presedintele CJ Adrian Duicu, fara a preciza ce vizeaza ancheta DNA.

Adrian Duicu, aflat la primul mandat de presedinte al CJ Mehedinti, are, potrivit declaratiei de avere din iunie 2013, un teren de 1.000 de metri patrati la Orsova, dobandit prin concesiune in 2006, impreuna cu sotia sa, precum si o casa de 200 de metri patrati, tot in Orsova, cumparata tot in 2006.

Presedintele CJ are si un autoturism Peugeot din 2008, in declaratia de avere nefiind specificate conturi si depozite bancare, investitii sau imprumuturi care sa depaseasca 5.000 de euro.

Totodata, Duicu are de restituit doua credite in valoare totala de 74.500 de lei, ambele contractate in 2006 si scadente in 2016.

Perchezitii la institutii publice din Mehedinti si Dolj - Surse: CJ Mehedinti, vizat (Video)

Surse judiciare declarau ca au loc perchezitii la locuinta din Orsova a presedintelui CJ Mehedinti, Adrian Duicu, la casa parintilor acestuia din comuna Toplet, judetul Caras-Severin, precum si la Hotelul Palace din Drobeta Turnu Severin, detinut de familia lui Adrian Duicu.

De asemenea, anchetatorii au descins si la sediile Consiliului Judetean Mehedinti si Primariei Drobeta Turnu Severin, fiind vizati mai multi functionari suspectati de fapte de coruptie, dar si la locuinta din Orsova a sefului Politiei Judetene Mehedinti, comisar-sef Stefan Ponea, cunoscut drept un apropiat al lui Adrian Duicu.

Totodata, au loc perchezitii si la sediul Primariei Orsova, precum si la firma Floricola, care furnizeaza serviciile de salubrizare si apa-canal din Orsova si care apartine presedintelui PSD Orsova, Constantin Popescu, al carui fiu, Valentin Popescu, director al DGASPC Mehedinti, il are ca nas pe Duicu.

#presedinte CJ Mehedinti perchezitii, #Adrian Duicu presedinte CJ Mehedinti, #perchezitii Mehedinti Dolj rsova , #perchezitii