Schimbari drastice de vreme in Bucuresti. De la 14 grade la -2 in decurs de cateva ore: "Se va depune strat de zapada de 2-5 centimetri"

Joi, 11 Februarie 2021, ora 12:53
3816 citiri
Schimbari drastice de vreme in Bucuresti. De la 14 grade la -2 in decurs de cateva ore: "Se va depune strat de zapada de 2-5 centimetri"
Vremea se schimba drastic in Bucuresti FOTO Pixabay

Vremea se va schimba drastic in Bucuresti de pe o zi pe alta. Daca joi, 11 februarie, maximele ajung la 14 grade, de vineri, 12 februarie, temperatura scade la -2 grade.

In plus, se anunta ploi, zapada, vant si chiciura.

Vremea in Capitala, in urmatoarele zile

11 februarie - orele 12:00 - 20:00

Vremea se va mentine deosebit de calda, cu o temperatura maxima in jurul a 14 grade. Cerul va avea innorari si temporar va ploua. Vantul va deveni in general moderat in orele serii, cu rafale de pana la 40...45 km/h.

11 februarie ora 20:00 - 12 februarie ora 20:00

Vremea se va raci brusc si accentuat, astfel ca vineri dimineata temperatura aerului va cobori pana in jurul valorii de -2 grade si nu va depasi 0...1 grad pe parcursul zilei. La inceput va ploua, iar dupa miezul noptii si in prima parte a zilei de vineri vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada neuniform, cu grosime in general de 2...5 cm.

Temporar, mai ales in orele dupa-amiezii, vantul va avea intensificari cu rafale de 45...55 km/h, amplificand senzatia de frig.

12 februarie ora 20:00 - 15 februarie ora 10:00

Vremea va fi deosebit rece, geroasa in orele diminetilor in zona periurbana, astfel ca minimele termice vor fi de -11..-7 grade, iar la amiaza se vor inregistra valori de -2...0 grade. Vantul va sufla in general moderat, in medie cu 30...35 km/h, amplificand senzatia de rece. Cerul va deveni partial noros, vor fi conditii de ceata cu depunere de chiciura si se

poate forma ghetus.

  • Se face tot mai frig, plouă și suflă vântul. Zonele unde vremea pune cele mai mari probleme
    Se face tot mai frig, plouă și suflă vântul. Zonele unde vremea pune cele mai mari probleme
    Vremea se va răci luni, 22 aprilie. În cea mai mare parte a țării, valorile de temperatură se vor situa sub normele perioadei, anunță meteorologii. Va ploua în Maramureș și...
    Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
    Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
    Duminică, 21 aprilie, valorile termice se vor situa local sub normalul climatologic specific pentru această perioadă, îndeosebi în vestul şi sud-vestul teritoriului, potrivit meteorologilor....
  • #Bucuresti, #Vreme, #temperaturi scazute, #meteorologi, #ploi, #vant, #ninsoare , #ploi