Vreme urata in urmatoarele trei zile, cu ploi torentiale

Miercuri, 07 Octombrie 2020, ora 11:59
5636 citiri
Vreme urata in urmatoarele trei zile, cu ploi torentiale
FOTO: Pixabay.com

Meteorologii prognozeaza pentru zona Capitalei, in urmatoarele trei zile, o vreme, in general, inchisa, cu cer mai mult noros si precipitatii sub forma de aversa.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), in intervalul 7 octombrie, ora 20:00 - 9 octombrie, ora 10:00, in Bucuresti cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua si sub forma de averse si vor fi posibile si descarcarile electrice.

De asemenea, se pot cumula 15 - 25 litri/mp, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari (40 - 50 km/h) indeosebi in prima parte a intervalului.

Temperatura maxima de joi (8 octombrie) se va situa in jurul valorii de 21 de grade Celsius, in timp ce minima va fi de 15 - 16 grade Celsius, in noaptea de miercuri/joi (7/8 octombrie) si de 12 - 14 grade, in noaptea de joi/vineri (8/9 octombrie).

ANM a emis, miercuri, noi atentionari Cod galben de ploi insemnate cantitativ, ce vizeaza zone din 25 de judete, pana vineri dimineata.

Astfel, in intervalul 7 octombrie, ora 20:00 - 9 octombrie, ora 10:00, vor fi ploi ce vor avea si caracter torential, in judetele: Alba, Arges, Bacau, Brasov, Braila, Botosani, Buzau, Caras-Severin, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Hunedoara, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timis, Valcea, Vrancea si Vaslui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#Vreme, #prognoza meteo, #previziuni meteo, #vremea, #vremea miercuri , #ploi